Γιατί να είναι εφήμερες οι σχέσεις του καλοκαιριού ;

0

Λίγο τα social media, λίγο τα μυαλά μας που έχουν πάρει αέρα, δε θέλει πολύ να γίνει η παρεξήγηση. Σε ποιά παρανόηση ανάφερόμαστε;

Στις σχέσεις του καλοκαιριού φυσικά. Αυτές που έχουν γίνει σαν το γεφύρι της Άρτας ένα πράγμα. Μόνο που το βράδυ χτίζονται, τη μέρα γκρεμίζονται…

Λίγα ρούχα, πολλοί πειρασμοί, η επιλογή δύσκολη. Οκ το καταλαβαίνω, μέχρι ένα σημείο όμως. Σε μια εποχή που σε όλες σχεδόν τις λέξεις έχει μπεί το υπέρ μπροστά, γιατί να μην το βάλουμε και στον έρωτα; Στον πραγματικό εννοώ, οχι στις σχέσεις τις εφήμερες.

Να διασκεδάζεις χωρίς να ψάχνεις, να σου αρκεί αυτή που έχεις δίπλα σου. Να απολαμβάνεις τα μπάνια σου κι ας μην είναι στο πιο hot beach bar, ας είναι σε μια παραλία οι δυό σας. Κάνε log out απ το ρημάδι το instagram για μια εβδομάδα και ζήσε!

Βγες απ το κοπάδι και εκφράσου ελεύθερα. Μην το κάνεις με λόγια, αλλά με χειρονομίες. Οχι επιπόλαια, ούτε απ την μια στιγμή στην άλλη. Όταν ανάβοσβήσει το λαμπάκι της διαίσθησης, τόλμησε το.

Οτι κι αν γίνει μην το μετανιώσεις, αρκεί να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου, οτι έψαξες την ουσία… και οχι την επιφάνεια ενός ουτοπικού μικρόκοσμου. Καλό καλοκαίρι!

εφήμερες-σχέσεις

Content by AD prestige

Share.

About Author