Διαμορφώστε την κουζίνα σας σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας

0

Γνωρίζετε ότι η κουζίνα δεν είναι ένας χώρος για να μαγειρεύετε μόνο. Στατιστικές δείχνουν πως στον χώρο της κουζίνας, μια οικογένεια συναντιέται 6000 φόρες περισσότερο από ότι στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού!

Τα καλύτερα συμβαίνουν σε αυτόν τον χώρο που άλλοτε είναι μικρός και ταπεινός και άλλοτε άνετος και ίσως χλιδάτος, αλλά πάντα η πιο ζεστή γωνιά του σπιτιού.

Αν νοικιάζετε

Πάρτε άδεια από τον ιδιοκτήτη σας για να ζωγραφίσει τα ντουλάπια και να ανταλλάξετε το υλικό τους. Κάντε το και μετατρέψτε ολόκληρη την αίσθηση του χώρου. Αναβαθμίστε τις λαβές και ξαφνικά θα αισθανθείτε σαν να είστε σε μια νέα κουζίνα. 

Αν αγαπάτε τη διασκέδαση

Οι άνθρωποι που πραγματικά διασκεδάζουν να μαγειρεύουν θα πρέπει να επενδύσουν στις καλύτερες συσκευές. Είτε πρόκειται για επιδαπέδιες ή ενσωματωμένες υπάρχουν ένα εκατομμύριο επιλογές. Βοηθούν πραγματικά να αλλάξει το μοτίβο του χώρου.

Αν έχετε μικρά παιδιά

Οι συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα μπορούν να γίνουν πολύ βρώμικες. Αυτό συμβαίνει γιατί τα μικρά παιδιά πιάνοντας τις συσκευές αυξάνουν σημαντικά τα δακτυλικά αποτυπώματα και τους λεκέδες.

Αν σας αρέσει να μαγειρεύετε

Μια ανοργάνωτη κουζίνα αποσπά την προσοχή από τα σημαντικότερα και προκαλεί το ξόδεμα του πολύτιμου για όλους χρόνο. Γι’ αυτό οργανώστε την κουζίνα σας και αφοσιωθείτε σε αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνετε μέσα σε μια κουζίνα και σταματήστε να ψάχνετε που είναι το ένα και που θα βάλετε το άλλο.

Αν τρελαίνεστε για το σχεδιασμό

Ποιο είναι το ύφασμα που έχετε ταπετσαρία; Κάνει αντίθεση με τις καρέκλες σας; Έχετε πανέμορφα φώτα κρεμαστά; Αναβαθμίστε τα πράγματα που σας αγγίζουν και ενσωματώστε σχέδια και χρώματα που αγαπάτε πραγματικά.

 Content by AD prestige

Share.

About Author