Ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στο νέο σου συγκάτοικο

0

Στον καιρό της οικονομικής κρίσης, η συγκατοίκηση με φίλους ίσως είναι η ιδανική λύση. Τα έξοδα μοιράζονται κι έχεις κάποιον άνθρωπο αν χρειαστείς κάτι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Φαντάζει διασκεδαστική, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση.

Για να γίνει η συγκατοίκηση μια ανεπανάληπτη εμπειρία και όχι ένας εφιάλτης πρέπει να ξεκαθαρίσεις με αυτόν που θες να συγκατοικήσεις όλα τα ζητήματα. Μάθε λοιπόν, τα ερωτήματα που πρέπει να κάνεις στον μελλοντικό σου συγκάτοικο.

Ποιο είναι το ποτό της επιλογής του

Ένας ευγενικός τρόπος για να μάθεις αν κάποιος είναι αλκοολικός. Μπορείς να μάθεις πολλά για ένα άτομο από το αγαπημένο τους ποτό.

Αποτέλεσμα εικόνας για αλκοολικος φιλος

Αν είναι ακόμα φίλοι με τον παλιό τους συγκάτοικο

Είναι ένα καλό σημάδι αν σας πει ότι εξακολουθεί να έχει επαφή με τον παλιό του συγκάτοικο ή ότι τα πράγματα τελείωσαν καλά.

Αποτέλεσμα εικόνας για κακες σχεσεις filvn

Αν έχει κάποιες περίεργες συνήθειες

Αυτός είναι ένας τρόπος για να μάθετε αν ο συγκάτοικό σας είναι ιδιόρρυθμος.  Το σύστημα κανόνων που επιβάλει ο ιδιόρρυθμος άνθρωπος στον εαυτό του είναι τόσο αυστηρό, που επεκτείνεται ακόμα και στα συναισθήματά του απέναντι στους άλλους και χαρακτηρίζεται από ψυχρή λογική.

Αποτέλεσμα εικόνας για τελειομανης

Πως είναι η σχέση του με τους δικούς του

Η «αρρωστημένη» σχέση με μέλη της οικογενείας είναι μεγάλο μείον, φαντάσου να έχεις κάθε σαββατοκύριακο τους αγαπημένους και εντελώς σπαστικούς γονείς του φίλου σου.

Αποτέλεσμα εικόνας για κολλημενοι με την οικογενεια

Αν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του

Θα πρέπει να μπορεί να αντεπεξέλθει στην έγκαιρη καταβολή του μεριδίου του στους λογαριασμούς και στο ενοίκιο, κάτι που επηρεάζει άμεσα και εσάς.

 Content by AD prestige

Share.

About Author