Η Gwyneth Paltrow λανσάρει το περιοδικό Goop

0

Η Gwyneth Paltrow λανσάρει το περιοδικό Goop σε συνεργασία με την Condé Nast. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας θα δώσει προς δημοσιότητα αυτήν την τριμηνιαία έκδοση από το Σεπτέμβριο.

Η αρχισυντάκτρια της Αμερικάνικης Vogue και καλλιτεχνική διευθύντρια της Condé Nast, Anna Wintour, αναφέρει σε συνέντευξη της για τη συνεργασία: «Γνωρίζω από καιρό πως Gwyneth έχει υπέροχο γούστο και όραμα, όμως με το Goop δημιούργησε κάτι ξεχωριστό, κάτι απόλυτα ρεαλιστικό ως προς το πώς ζούμε σήμερα».

«Το Goop και η Condé Nast είναι φυσικοί συνέταιροι» συνεχίζει «και είμαι ενθουσιασμένη που θα συμβάλει με τις απόψεις της στην εταιρεία. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με αυτή και τους συνεργάτες της».

paltrow1

Όχι πολύ μετά το λανσάρισμα του περιοδικού, έχει προγραμματιστεί μια πολύ προσεκτική πολιτική που θα ακολουθήσει το νέο περιοδικό για την παρουσία του στα social media. Η νέα αυτή έκδοση θα επικεντρωθεί σε όλα τα θέματα με τα οποία ασχολιόταν μέχρι τώρα η ιστοσελίδα του – από μαγειρική και εσωτερική διακόσμηση, μέχρι fitness και διατροφή, όλα συνδεδεμένα με στόχο το γενικό ευ ζην.

Υπάρχουν σκέψεις για την ύπαρξη editorial υλικού μέσα στις σελίδες του περιοδικού, που θα δημιουργηθεί από την ομάδα του Goop με την στήριξη του Condé Nast στα γραφιστικά.

paltrow2

«Η Anna είναι μία υπερδύναμη και ένα από τα πιο αξιοσέβαστα μυαλά στο χώρο της μόδας» δηλώνει η Paltrow, που και η ίδια έχει πρωταγωνιστήσει σε πάμπολα εξώφυλλα περιοδικών, τόσο στη Vogue όσο και σε άλλες εκδόσεις του Condé Nast.

«Η συνεργασία μου μαζί της και με την Condé Nast υπό την μορφή αυτής της πλατφόρμας ποικίλου περιεχομένου, βασισμένη στην ανάδειξη του Goop σε φυσική ενότητα, ήταν μια ευκαιρία για εμάς να πιέσουμε και να ξεπεράσουμε τα όρια μας και να μεταφέρουμε την  οπτική μας στους καταναλωτές με νέες, δυναμικές μεθόδους.

Share.

About Author