Μια ρακέτα και μια παραλία, είναι τα μόνα που χρειάζεσαι για να βρείς την ευτυχία…

0

Θα μπορούσαμε να γεμίσουμε σελίδες ολόκληρες, για το πόσο απλή και ευτυχισμένη θα μπορούσε να είναι η ζωή. Αντί γι αυτό, θα αρκεστούμε στα συναισθήματα που πηγάζουν μέσα απ αυτήν και ξεκινούν με το πάτημα στην άμμο.

Γιατί όταν ο ήλιος ανεβαίνει, έχουμε μάθει να πιάνουμε τη ρακέτα. Όταν η παρέα ενωθεί, ψάχνουμε τη χαρά σε μία μπάλα. Γιατί έτσι έχουμε μάθει απο παιδιά και αυτήν την εικόνα ονειρευόμαστε στα καλοκαίρια μας.

evo-sports

Πόσο λατρεύω τις μικρές παραδόσεις που συνεπάγεται το παιχνίδι αυτό… Τους γραφικούς τσακωμούς αν η μπαλιά ήταν «πιαστή» ή έφυγε λίγο έξω απ την γραμμή (αφού είχα φροντίσει να σβήσω «κατά λάθος» το σημάδι της)

Στο παιχνίδι που η κούραση ήταν τόσο γλυκιά που δεν παραπονιόσουν ποτέ, που οι ομάδες ήταν μικτές και το σκόρ αδιάφορο! Κάπου εκεί ο χρόνος σταματούσε. Όσο για τις ρακέτες, ήταν απλά το αγαπημένο μας σπόρ…

ρακέτα-το-αγόρι

Ποιός δεν «βάφτισε» την ρακέτα που κερδίζει, γούρικη; Ποιός δεν μπούχτισε να αποκρούει και σε στόλιζε με κοσμητικά επίθετα στην πρώτη ανάσα που έπαιρνε; Ακόμα κι αν παίζεις δίπλα στην θάλασσα, πάντα θα παλεύεις να σώσεις το μπαλάκι να μην βραχεί και βαρύνει.

Πάντα θα ποζάρεις σαν τον Bjorn Borg και θα χτυπάς εντυπωσιακά backhand με το ένα χέρι (μεταξύ μας τώρα… θα μπορούσες να το κάνεις πολύ πιο απλά!) Αυτά λοιπόν μας έλειψαν και αυτά θα κάνουμε πάλι, αρκεί να είμαστε γεροί και να χουμε τους φίλους πλάι μας.

Γιατί όπως σας ξαναείπα, μια ρακέτα και μια παραλία, είναι τα μόνα που χρειάζεσαι για να βρείς την ευτυχία

Τα εικονιζόμενα προιόντα είναι απ το Evo Sport στον Πύργο.

Ρήγα Φεραίου 111  2621030141 και Μανωλοπούλου 20  2621020841

Content by AD prestige

Share.

About Author