Πεντανόστιμα μπισκότα σοκολάτας εύκολα και γρήγορα

0

Οι Αμερικανοί είναι σε μια συνεχή αναζήτηση για το τέλειο μπισκότο σοκολάτας που να είναι μαλακό στο εσωτερικό και τραγανό στο εξωτερικό. Εδώ έχουμε απλά μια τέλεια εκτέλεση, παραδοσιακού μπισκότου χωρίς φασαρία και κόπο.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΆ

1 1/3 φλιτζάνι αλεύρι για κάθε χρήση
1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/2 φλιτζάνι (1 ράβδο) βούτυρο, μαλακό
1/4 φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
1/4 φλιτζάνι συν 2 κουταλιές της σούπας γεμάτες καστανή ζάχαρη
εκχύλισμα βανίλιας, 1/2 κουταλάκι του γλυκού
1 μεγάλο αυγό
1 φλιτζάνι σοκολάτα κουβερτούρα
Άχνη για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 °C. Σε ένα ταψί βάλτε λαδόκολλα. Σε ένα μεγάλο μπολ, κοσκινίστε το αλεύρι, τη σόδα και το αλάτι. Στο μπολ του μίξερ χτυπήστε το βούτυρο,την κρυσταλλική ζάχαρη,τη μαύρη ζάχαρη, και το εκχύλισμα βανίλιας μέχρι  το μείγμα να γίνει κρεμώδη.

Προσθέστε το αυγό, χτυπώντας καλά. Βαθμιαία χτυπήστε το μείγμα αλευριού. Ανακατεύετε τα κομματάκια σοκολάτας. Δώστε σχήμα στα μπισκότα σας και ψήστε για 9-11 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Πασπαλίστε με άχνη και αφήστε να κρυώσουν εντελώς.

Αποτέλεσμα εικόνας για cookies recipe

 Content by AD prestige

Share.

About Author