Πως να κάνεις μόνη σου τέλειες μπούκλες στα μαλλιά !

0

1. Κούρεμα. To κούρεμα σου θα πρέπει να μην είναι ίσιο στις άκρες αλλά με μύτες και πιο κοντές τούφες προς τα πάνω για να έχουν τα μαλλιά σου περισσότερο όγκο και να μην πέφτουν βαριά προς τα κάτω με αποτέλεσμα να σου χαλάει το χτένισμα!

2. Να ενυδατώνεις πολύ καλά τα μαλλιά σου πριν κάνεις μπούκλες χρησιμοποιώντας ειδικές μάσκες, λάδι αλλά και σιλικόνη γιατί στα ξερά και ταλαιπωρημένα μαλλιά η μπούκλα δεν έχει την αναμενόμενη εμφάνιση αλλά και το αποτέλεσμα δεν διαρκεί.

3. Styling tricks. Επειδή τα μαλλιά σου μπορεί να φριζάρουν από την πολύ ζεστή και την υγρασία υπάρχουν anti-frizz προϊόντα που θα σου δώσουν το αποτέλεσμα wet που θέλεις και θα διαρκέσει όλη την μέρα!

4. Αφού έχεις βάλει στα μαλλιά σου όλα αυτά τα προϊόντα που θα τα αναζωογονίσουν ξεκίνησε να κάνεις μπούκλες με το ψαλίδι σου αλλά κάθε 2-3 τούφες που κάνεις να βάζεις και λίγη λακ για να σκληρύνεις την τρίχα έτσι ώστε να διαρκέσει το αποτέλεσμα.

Γιατί ένα συχνό λάθος που κάνεις όταν κάνεις μπούκλες είναι να βάλεις λακ μόνο από πάνω στο τελείωμα έτσι το τα μαλλιά σου απο μέσα δεν έχουν λακ και οι μπούκλες χαλάνε.

5. Βάλε κάποιο ενυδατικό spray για λάμψη!

Τα προϊόντα της Wella απ το Hair & the City είναι ότι χρειάζεσαι!

hair

Share.

About Author