Πως να μακρύνετε τα μαλλιά σας γρήγορα

0

Ρεαλιστικά, δεν υπάρχει κανένας μαγικός τρόπος για να κάνετε τα μαλλιά σας πολύ μακριά, σούπερ γρήγορα, αν δεν μετράνε τα πρόσθετα μαλλιά, φυσικά.

Έτσι, αντί απλά να επιθυμείτε να ξυπνήσετε μια μέρα και να μοιάζετε με τη Ραπουνζέλ, δοκιμάστε τις παρακάτω συμβουλές για να βοηθήσετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν γρηγορότερα.

Μασάζ σε στεγνό κεφάλι

Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας. Αυτό θα συμβάλει στην τόνωση της ροής του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής σας, η οποία βοηθά τα θρεπτικά συστατικά φτάσουν στους θύλακες των τριχών σας πιο γρήγορα.

Αποτέλεσμα εικόνας για μασαζ μαλλιων

Μασάζ ενώ λούζεστε 

Ενώ κάνετε μπάνιο, κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με τα δάχτυλά σας, ξεκινώντας από το πίσω μέρος του λαιμού. Είναι μια τέλεια δικαιολογία για να μείνετε στο ντους παραπάνω,έτσι δεν είναι;

Αποτέλεσμα εικόνας για μασαζ μαλλιων

Κούρεμα

Ξέρουμε ξέρουμε, προσπαθείτε να αποφύγετε να κόψετε το μήκος, γιατί θέλετε να μακρύνουν . Ωστόσο τα υγιή μαλλιά μεγαλώνουν γρηγορότερα.

Αποτέλεσμα εικόνας για κοψιμο μαλλιων

Αποφύγετε τα εργαλεία θερμότητας

Για την αποφυγή ζημιών που προκαλεί η θερμότητα, χρησιμοποιήστε καλύτερα το πιστολάκι σας και πάντα να χρησιμοποιείτε προϊόντα που προστατεύουν από τη θερμότητα για να αποφύγετε να ταλαιπωρείτε και να καίτε τα μαλλιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αποφύγετε τα εργαλεία θερμότητας

Ξεπλύνετε με κρύο νερό

Πριν βγείτε από το ντους, κρατήστε το κρύο νερό για μερικά δευτερόλεπτα στα μαλλιά σας. Αυτό θα αποτρέψει την απώλεια υγρασίας και τη ζημία θερμότητας. Εναλλακτικά, αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε ζεματιστό νερό.

Αποτέλεσμα εικόνας για μπανιο με κρύο νερόhairthecity

  Content by AD prestige

Share.

About Author