Πως να κάνεις μια τέλεια κοτσίδα μπαλαρίνας

0

Το να κάνουμε μια απλή κοτσίδα δεν είναι το νέο trend που θα τρέξεις να δοκιμάσεις, αλλά ένας τρόπος για να πιάσεις τα μαλλιά σου τις μέρες που ζεσταίνεσαι και δεν θέλεις να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω.

Εμπνευσμένες από τις μπαλαρίνες που θυμόμαστε από τα παιδικά μας χρόνια, φτιάξτε τα εύκολα με τα παρακάτω 4 βήματα.

#1. Ίσιωσε τα μαλλιά σου. Σίγουρα τα ωραία σου σγουρά μαλλιά είναι φυσικά και έχουν εκθαμβωτική όψη αλλά γι” αυτό τον σκοπό που τα θέλεις είναι καλύτερο να τα έχεις ίσια. Πάρε λοιπόν την ισιωτική σου και μία κρέμα ισιώματος για να φαίνονται μεταξένια απαλά.

#2. Ρίξε τα μαλλιά σου με δύναμη προς τα κάτω. Αργότερα πιάσε μια ψηλή και σφιχτή αλογοουρά και φέρε το κεφάλι σου στην κανονική του θέση έτσι ώστε να ρίξεις μπόλικη λακ στις ρίζες των μαλλιών σου και με μία ψιλή χτένα ξεκίνησε τα χτενίζεις προς τα πάνω έτσι ώστε να μην πετάει ούτε μία τρίχα. Βεβαιώσου και με τα χέρια σου ότι η αλογοουρά είναι οκ και συνεχίζουμε.

#3.Βάλε στα δάκτυλα και στις παλάμες σου ένα ελαφρύ λάδι για τα μαλλιά και άπλωσε το στις ρίζες (εγκρίνετε αν τα μαλλιά σου δεν είναι και ιδιαίτερα λιπαρά), αλλά και στην αλογοουρά. Μετά πιάνεις την αλογοουρά με τις παλάμες σου κατά μήκος για να αποφύγεις το τυχόν φριζάρισμα.

Στριφογύρισε την αλογοουρά σου και όταν το κάνεις γύρισε τα γύρω, γύρω από το λαστιχάκι σου και στερέωσε τα με τσιμπιδάκια. Αν τα μαλλιά σου είναι ιδιαίτερα ολισθηρά πέρασε τα με μία κρέμα πηλό για να τα στερεώσεις.

#4. Τέλος πέρασε τα μαλλιά σου με ένα spray λάμψης και άπλωσε το με τις παλάμες σου σε περίπτωση που πάει όλη η ποσότητα σε ένα σημείο.

#5. Τώρα θαύμασε τον εαυτό σου και βγάλε μία selfie γιατί είσαι φαινόμενο!

13256609 934983209964404 246764529 n How to Get the Perfect Ballerina Bun

Content by AD prestige

Share.

About Author