Πώς να ποζάρεις όπως οι Celebrities στο κόκκινο χαλί

0

Μπορεί να βγήκατε από το ντουζ, τα μαλλιά σας να είναι γεμάτα αλάτι από τη θάλασσα ή μόλις να τελείωσες το φαγητό σου σε ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια της πόλης, όμως έχει έρθει η ώρα για μια αναμνηστική φωτογραφία. Δες πώς μπορείς να ποζάρεις κι εσύ όπως οι διάσημοι στο κόκκινο χαλί, ανεξάρτητα από το τι φοράς και πώς είσαι. Η πόζα θα κάνει τη διαφορά!

Το πόδι Angelina Jolie
Εμπνευσμένο από την εμφάνιση της Angelina Jolie στα Oscars το 2012, αυτή η πόζα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται διπλάσια σε μάκρος, φορώντας πάντως τα κατάλληλα παπούτσια – μην την δω με σαγιονάρα. Άρα το 1.57 που είμαι εγώ, φαίνεται για 1.70! Όχι κι άσχημα!

pose

Τονισμένη πλάτη

Κάν” το όπως οι μοντέλες. Τονισμένες πλάτες από την εξαιρετική φυσική κατάσταση σε συνδυασμό με πόζα σώματος που τις αναδεικνύει – θα μαζέψεις τα likes του αιώνα στο Instagram!

pose2

Το λίκνισμα της γοργόνας

O μόνος τρόπος για την σωστή παρουσίαση ενός φορέματος με fish tail είναι μόνο με τα χέρια στους μηρους και πεταχτούς γλουτούς, όπως έκανε η Blake Lively στο χαλί του MET Gala 2017.

pose3

Το σήμα της Ειρήνης

Πώς λέμε η πίπα της Ειρήνης – καμία σχέση. Η Kate Hudson και η Katy Perry σε αντιγραφή των Spice Girls στην πόζα-σήμα κατατεθέν τους.

pose4

Η Wonderwoman πόζα

Πρόκειται για την πόζα της γυναίκας του Superman, της Wonderwoman δηλαδή! Κατάλληλη για γυναίκες με σωματότυπο κλεψύδρα, αυτή η πόζα θα τονίσει την όμορφη σιλουέττα σας και θα πρωταγωνιστείσετε στην φωτογραφία.

pose5

Πόζα baby bump

Μια κλασική πόζα για τις μέλλουσες μανούλες που δείχνει αγνότητα, τρυφερότητα και αγάπη. Δεν μπορείτε να δείξετε ποτέ άσχημη με αυτή την πόζα, γιατί η ομορφιά της μητρότητας είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπο σας!

 

pose6

 

Πόζα των Supermodels

Τυπική πόζα τοπ μοντέλων με τεντωμένα πόδια και το βάρος του σώματος να πέφτει σε ένα από αυτά, σπάζοντας την μέση τους κατά ένα τρόπο. Αν έχεις αναλογίες μοντέλου, μόλις βρήκες την πόζα σου. Εγώ ψάχνομαι ακόμα…

pose7

Σπάσιμο μέσης

Χεράκι στη μέση και ελαφρύ λίγισμα του κορμού προς τα έξω θα τραβήξουν το βλέμμα του κόσμου στην λεπτομέρεια της μέσης σου. Αν φοράς και ένα όμορφο φόρεμα με κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια στη μέση, αυτή η πόζα είναι η καταλληλότερη για να την αναδείξεις!

pose8

 

 

Share.

About Author