Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 18 Μαΐου

0

Κριός

Σήμερα θα έχεις την τάση να θυμηθείς όλους τους ανθρώπους που σε πλήγωσαν είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς θα διαπιστώσεις πως κάποιες ιστορίες δεν έχεις καταφέρει ακόμα να τις ξεχάσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να νιώσεις πως οι άλλοι είτε είναι η οικογένειά σου είτε είναι οι άνθρωποι στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, σε πιέζουν και δεν σε αφήνουν να εκφραστείς με τον τρόπο που θέλεις. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να ζητάς πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να σου δώσουν για αυτό προσπάθησε να μην είσαι απόλυτος/η με αυτά. Μην κρατήσεις αποστάσεις  καθώς η δράση θα φέρει και αντίδραση.

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει τον Καρκίνο και θα σε παρακινήσει να πάρεις ένα τηλέφωνο τον αδερφό σου, να στείλεις ένα μήνυμα σε κάποιο γνωστό σου να δεις τι κάνει ή ακόμα καλύτερα αν έχεις ελεύθερο χρόνο να κανονίσεις ένα καφέ με πρόσωπο που αγαπάς. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει μία ψυχρή ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η ημέρα σήμερα θα φέρει στις παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα αν ακούσεις κάτι με το οποίο δεν συμφωνείς και μη βιαστείς να κρίνεις καταστάσεις  στις οποίες δεν ήσουν παρών/ουσα άρα δεν ξέρεις πώς διαδραματίστηκαν τα γεγονότα.

Δίδυμοι

Σήμερα όπως και αν ξεκινήσεις την ημέρα σου στο τέλος θα καταλήξεις σε μία τράπεζα ή στο γραφείο του λογιστή σου προκειμένου να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες.  Αφορμή για αυτό θα είναι η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου υπενθυμίσει πώς ζητήματα που σχετίζονται με την οικονομική σου ασφάλεια έχουν προτεραιότητα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως είναι πιθανόν να χρειαστεί να ζοριστείς προκειμένου να καταφέρεις να φέρεις εις πέρας τα οικονομικά σου σχέδια όπως έχεις κατά νου. Καλό θα ήταν ακόμα και αν έχεις ήδη υπολογίσει κάποια έξοδα να είσαι επιφυλακτικός/η με αυτά που ξοδεύεις γιατί μπορεί τελικά να προκύψουν και άλλα.

Καρκίνος

Η Σελήνη που έχει περάσει στο ζώδιό σου, θα μεταβάλει τα συναισθήματά σου και είναι πάρα πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει συναισθηματικές υπερβολές. Η αλήθεια είναι πως δεν θα είναι εύκολο να βρεις κοινό σημείο επαφής με τους άλλους. Αν δεν θέλεις να δημιουργηθούν παράπονα θα πρέπει να σταματήσεις να ψάχνεις αφορμή για να τα βάλεις με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως κι εσύ θα νιώσεις  πίεση από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Προσπάθησε πριν εκνευριστείς να δεις και να καταλάβεις εάν η πίεση  που αντιλαμβάνεσαι είναι δικαιολογημένη και αν δεν είναι κάνε τα παράπονά σου σε ήρεμους τόνους.

Λέων

Σήμερα  θα έχεις την τάση να ταυτιστείς με κάθε νέο που θα έρθει στα αυτιά σου και μάλιστα θα έχεις μία ιδιαίτερη αδυναμία σε οτιδήποτε είναι αρνητικό. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και σε κάνει να παίρνεις πολύ προσωπικά οτιδήποτε συμβαίνει στους γύρω σου ακόμα και αν δεν σε αφορά άμεσα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως υπάρχουν  ζητήματα αν θέλεις να ασχοληθείς, κυρίως εργασιακής φύσεως. Όσο αναλύεις σκέψεις και ανησυχίες τόσο αφήνεις δουλειές και υποχρεώσεις σε εκκρεμότητα και μετά δεν θα σου φτάνει ο χρόνος και τότε σίγουρα θα έχεις κάτι για να αγχωθείς.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αφήσεις για λίγο στην άκρη τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με τους αγαπημένους σου φίλους. Επίλεξε να πιείς ένα καφέ μαζί τους ή να τους παρακινήσεις να ασχοληθείτε όλοι μαζί με μία εθελοντική εργασία που θα αφορά ένα σύνολο ανθρώπων η μιας ομάδας. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως ενδέχεται να υπάρξει κάποιο γεγονός σήμερα το οποίο θα σε φέρει αντιμέτωπο/η με ευθύνες  με αποτέλεσμα να σου χαλάσει λίγο τη διάθεση. Προσπάθησε να εστιάσεις τα θετικά γεγονότα της ημέρας και στην καλή σου διάθεση και μην αφήσεις μικρές έκτακτες υποχρεώσεις να σε περιορίσουν.

Ζυγός

Σήμερα θα σε απασχολήσει περισσότερο από τις υπόλοιπες ημέρες η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω και κυρίως αυτή που δείχνεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει ανάγκη να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω υποδηλώνει πως  μπορεί να υπάρξει μία απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στους δικούς σου ανθρώπους πιθανόν εξαιτίας του φόρτου εργασίας που έχεις.  Ακόμα σήμερα ενδέχεται να έχεις κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα σε γεμίσουν  ευθύνες όμως να θυμάσαι πώς θα βρεις τρόπο να ανταμειφθείς για αυτές.

Σκορπιός

Η Σελήνη πέρασε στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Καρκίνου και θα τονώσει τη διάθεση σου κάνοντας σε πιο εξωστρεφή από ότι συνηθίζεις! Αυτό δεν θα αργήσει να φανεί και στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου για αυτό και θα παρατηρήσεις πως όπου και να βρίσκεσαι θα υπάρχει μία ευχάριστη κινητικότητα ανθρώπων γύρω σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω μπορεί να δημιουργήσει ένα προσωρινό πάγωμα στις σχέσεις με τους ανθρώπους του ευρύτερου σου περιβάλλοντος και προσπάθησε να μη γίνεις εσύ η αιτία για αυτό. Για να το  αποφύγεις χρειάζεται απλά να είσαι προσεκτικός/η με την κριτική που θα ασκήσεις σε κάποιους καθώς μπορεί να είσαι υπερβολικά αυστηρός/η.

Τοξότης

Σήμερα χρειάζεται να βρεις χρόνο για να κάνεις μία ενδοσκόπηση προκειμένου να συνειδητοποιήσεις από πού προέρχονται κάποια συναισθήματα που δεν σε αφήνουν να είσαι χαλαρός/η. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα βοηθήσει να έρθουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα σου αλλά και κάποια παράπονα τα οποία έχεις από αγαπημένους ανθρώπους. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω θα σε κάνει να αποστασιοποιηθείς από τις καταστάσεις που θεωρείς πώς σε πιέζουν συναισθηματικά. Αν έχεις και κάποιο οικονομικό θέμα σε εκκρεμότητα προσπάθησε να το διευθετήσεις σήμερα διαφορετικά θα αρχίσει να γίνεται και αυτό πιεστικό.

Αιγόκερως

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως η γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα από τη δική σου γνώμη για αυτό και θα προτιμήσεις να «συμπλεύσεις» μαζί τους. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ταυτιστείς  με τη γνώμη του/ης συντρόφου σου ή κάποιου στενού σου συνεργάτη καθώς με αυτό τον τρόπο θα αισθάνεσαι καλύτερα. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως μπορεί να μην αντέξεις να πιέζεις αυτά που θέλεις και τελικά να τα εξωτερικεύσεις με έντονο τρόπο. Δεν υπάρχει λόγος να μπεις σε όλη αυτή τη διαδικασία για αυτό προσπάθησε από την αρχή της ημέρας να κρατήσεις τις δικές σου απόψεις αποφεύγοντας να συγκρουστείς.

Υδροχόος

Η ημέρα θα έχει στο πρόγραμμά της κάποιες υποχρεώσεις και κάποιες αγγαρείες που δεν θα σου αρέσουν καθώς θα σου δημιουργήσουν συνθήκες πίεσης προκειμένου να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα είναι μία απαιτητική μέρα όσον αφορά εργασιακές, προσωπικές και οικογενειακές υποχρεώσεις.  Μπορεί να σου περάσει από το μυαλό να μην κάνεις τίποτα και να τα αφήσεις όλα πίσω όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως οτιδήποτε επιλέξεις να κάνεις ή να μην κάνεις σήμερα αυτό θα «καταγραφεί»!

Ιχθύς

Σήμερα είναι μία  ευνοϊκή μέρα για εσένα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα σε βοηθήσει να εστιάσεις όσο γίνεται περισσότερο σε πράγματα που σε ευχαριστούν και σε ανθρώπους που σε γεμίζουν θετική ενέργεια. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως μπορεί να υπάρξει ένα γεγονός -όπως είναι μία κριτική από ένα φίλο σου για κάτι που έκανες- που θα σε στεναχωρήσει και θα επιλέξεις να κρατήσεις αποστάσεις. Καλό θα ήταν να επιλύσεις οποιοδήποτε θέμα και αν προκύψει άμεσα καθώς η ήμερα θα είναι ευνοϊκή για εσένα και δεν χρειάζεται να την περάσεις ανάμεσα σε γεγονότα που σε ρίχνουν ψυχολογικά.

Share.

About Author