Τα δυνατά χαρτιά κάθε ερωτικής γυναίκας

0

Για να έχετε έναν άντρα, αρχικά πρέπει να τον προσελκύσετε. Φυσικά, η αντίληψη της ομορφιάς διαφέρει από άτομο σε άτομο, ανάλογα με την κουλτούρα και το γούστο.

Επειδή η προσοχή των αντρών πυροδοτείται με την όψη της ομορφιάς, είναι σημαντικό για μία γυναίκα να γνωρίζει ποια είναι τα χαρακτηριστικά που ελκύουν έναν άνδρα!

Τα χείλη

Ξεχάστε τις καμπύλες σας για ένα λεπτό. Τα αποτελέσματα από μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ διαπίστωσαν ότι τα χείλη είναι πιο ελκυστικό φυσικό χαρακτηριστικό μιας γυναίκας.

its-all-lip-service-1468604630

Ισχυρή επαφή με τα μάτια

Με τα μάτια μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή ενός άνδρα. Οι κόρες των ματιών σας διαστέλλονται λίγο περισσότερο όταν έλκεστε από κάποιον. Μη χάσετε ποτέ την ευκαιρία να καθηλώσετε με το βλέμμα σας.

strong-eye-contact-1468604631

Το χαμόγελο

Μια μελέτη δείχνει ότι οι άνδρες  έλκονται σημαντικά από γυναίκες που χαμογελούν. Οι άντρες γενικά ελκύονται από το γέλιο μιας γυναίκας, καθώς είναι κάτι αποκλειστικά δικό της και δεν μπορεί να το προσποιηθεί, όπως είναι πιο εύκολο να συμβεί με πολλά άλλα πράγματα.

xamogelo

Η φωνή

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι άντρες ελκύονται από φωνές ελαφρώς ψιλές αλλά κατά βάση «κοριτσίστικες» , γιατί αυτό είναι ένδειξη νεότητας και αναπαραγωγικής υγείας!

a-higher-pitched-voice-1468604633

Kατάλληλη γλώσσα του σώματος

Αν κάθεστε σε ένα μπαρ, γυρίστε λίγο προς το μέρος του άντρα που σας ενδιαφέρει. Τα κόκκινα μάγουλα είναι ο τρόπος του σώματος για να κερδίσετε την προσοχή του αντίθετου φύλου. Χρησιμοποιήστε λίγο ρουζ και βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την παρουσία σας γνωστή.

proper-body-language-1468604633

Η αυτοπεποίθηση είναι το κλειδί

Οι γυναίκες με αυτοπεποίθηση είναι πιο ικανές να στείλουν μηνύματα ενδιαφέροντος.  Μην ξεχνάτε ότι μπορεί μία γυναίκα να μην είναι τόσο όμορφη εμφανισιακά ή να έχει σημαντικές ατέλειες στο σώμα της, αλλά να έχει τόση αυτοπεποίθηση και να νιώθει η ίδια τόσο καλά με τον εαυτό της, που το μεταδίδει και στους γύρω της!

brigitte-bardot-pictures-1

Content by AD prestige

Share.

About Author