Το φαινόμενο Meghan Markle

0

Όπως σίγουρα έχετε πάρει χαμπάρι τον τελευταίο καιρό, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle επισημοποίησαν τον αρραβώνα τους τη Δευτέρα. Κι ενώ όλος ο κόσμος έχει τρελαθεί με το συμβάν, με άρθα να ξεπετάγονται πιο γρήγορα κι από καραμέλες με θεματική ποιο θα είναι το νυφικό της, ποιος θα είναι ο τίτλος της, πώς θα έχει τα μαλλιά της κλπ, δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε το εξής: το φαινόμενο Meghan Markle.

Το φαινόμενο Meghan Markle, όχι μόνο υπάρχει αλλά είναι εδώ και θα μείνει. Τι εννοούμε με αυτό; Η νέα πριγκίπισσα της Αγγλίας έχει γίνει το χέρι του Μήδα για ότι αγγίζει. Η καμπαρντίνα που φορούσε στις φωτογραφίες της ανακοίνωσης του αρραβώνα όχι μόνο ξεπούλησε αλλά το μαγαζί ξανα-στοκάρει!

gettyimages-881831998-1511819232

Η ίδια δηλώνει έκπληκτη με την απήχηση των νέων και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί: Όπως είχε συμβεί και με τη μέλλουσα κουνιάδα της, Πριγκίπισσα Κέιτ, η ιδέα για το οτιδήποτε αγγίζει το σώμα της πριγκίπισσας και το ντύνει, έχει ξεπουληθεί μέσα σε ώρες. Στην περίπτωση της καμπαρντίνας της Meghan, η ιστοσελίδα κράσαρε για πέντε λεπτά κι ενώ ο ιδιοκτήτης δεν είχε ιδέα για το συμβάν καθώς ήταν απασχολημένος με συνεντεύξεις σχετικά με το εν λόγω ρούχο.

Εχουμε πολλά να δούμε, να ακούσουμε για την νέα Πριγκίπισσα, που κάτι μας λέει ότι θα γίνει το νέο fashion icon για το 2018 (αν όχι το πρόσωπο της επόμενης χρονιάς), οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Share.

About Author