Όταν χρησιμοποιούμε με λάθος τρόπο τα προϊόντα ομορφιάς (pics)

0

Πριν το ραντεβού με τον άντρα των ονείρων σας ή τον γάμο της κολλητή σας, κάνετε τα πάντα για να κάνετε καλή εντύπωση! Τι γίνεται όμως όταν δεν πρόλαβες να μαυρίσεις αρκετά; Λες ας δοκιμάσω ένα self-tan προϊόν!

Που να ήξερες όμως ότι το αποτέλεσμα μπορεί να αποτύχει και εσύ δεν θα προλάβεις να κάνεις κάτι για να το σώσεις ; Γι’αυτό πρόσεξε πως  χρησιμοποιείς  τα προϊόντα ομορφιάς για να μην καταλήξει το look σε τραγωδία.

st-tropez-tanner1. Self-tan: Yπάρχει μεγάλη περίπτωση, αν δεν το έχετε ξαναχρησιμοποιήσει να γίνετε πιο μαυρισμένες απ ότι περιμένατε και χωρίς ομοιομορφία

sephora-lashes

2. Όλες αγαπάμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες αλλά μερικές γυναίκες το παρακάνουν χρησιμοποιώντας τις παραπάνω απο μία φορές, ενώ παρατηρείται το φαινόμενο να μην ξεβάφονται το βράδυ με τις μολύνσεις να παραμονεύουν …

phillips-hair

3. Μην χρησιμοποιείτε συσκευές αποτρίχωσης στο σπίτι. Μπορείτε να προκαλέσετε ακόμη και εγκαύματα στο δέρμα.

qvc-bangs-clip

4. Extension: Σε όλες μας αρέσουν οι μεταμορφώσεις και ειδικά σε σημαντικές στιγμές της ζωής μας όπως στον γάμο, αλλά τι γίνεται όταν δεν τα χρησιμοποιούμε σωστά ; Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι !

skin-inc-revival-peel

5. Χημικό peeling: Είναι ένας τρόπος για να διώξουμε τα νεκρά κύταρα απο το δέρμα μας, αλλά δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε λίγο πριν βγούμε από το σπίτι γιατί προκαλούνται κοκκινίλες.

t3-hair

6. Εξαρτήματα στο μπιστολάκι, όπως η φισούνα: Αν δεν ξέρετε να την χρησιμοποιείτε πολύ πιθανόν είναι να κάψετε τις άκρες των μαλλιών σας ή να πετύχετε ένα αποτυχημένο styling.

Content by AD prestige

Share.

About Author