4 ενοχλητικά μηνύματα που στέλνουν οι άνδρες (και πώς να απαντήσετε!)

0

Εντάξει κορίτσια. Από καιρό έπρεπε να είχα γράψει αυτό το άρθρο, όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ λένε στο χωριό μου και here it is!

Ας μιλήσουμε για τα 4 πιο ενοχλητικά μηνύματα που λαμβάνουμε κατά καιρούς από φλερτς και αισθηματίες, από «κυρίους» που μας έγραψαν στα μαλακά τους χωρίς να ξέρουμε το γιατί, και ξαφνικά και ουρανοκατέβατα μας θυμήθηκαν και πάλι. Μην ανησυχείτε, παρέχω πλήρεις απαντήσεις στα μηνύματα αυτά για να τους μπείτε στο μάτι και να τους βγείτε με όπισθεν!

 1. Το μήνυμα «Επιβεβαίωσέ με»
  Αυτό το μήνυμα στέλνεται από έναν άνδρα, ο οποίος έχει προσπαθήσει παρά ελάχιστα για να σε κερδίσει και ποντάρει στο γεγονός ότι είναι γόης, γκόμενος και μεγάλο κελεπούρι. Μπορεί να είναι (στα μάτια της μαμάς του), όμως όταν από το πουθενά και εκεί που είχε να σου στείλει κανένα μήνα (αν όχι παραπάνω) μήνυμα του τύπου «Μου λείπεις…«, ε… Ας μην το πάρουμε κι αψήφιστα, ούτε να του κάνουμε τη χάρη και να του απαντήσουμε «Α… Κι εσύ μου έλειψες…». Πολλές γυναίκες θα σκεφτούν «Ωωω Θεούλη μου, τι γλυκός! Με σκεφτόταν τελικά!» και δείχνουν στις φίλες τους, που και αυτές με τη σειρά τους θα τους επιβεβαιώσουν την ίδια μπούρδα που σκέφτηκες, όμως: ΟΧΙ!Μην τον κάνεις να νιώθει ότι είναι σημαντικός για εσένα με το να του απαντήσεις «Κι εμένα μου έλειψες!» ή «Τι κάνεις; Πώς τα περνάς;»Αντιθέτως, θέλω να του απαντήσεις τιουτοτρόπως:
  Μήνυμα: Μου λέιπεις…
  Απάντηση: Α.. Είσαι τόσο γλυκός! Σε ευχαριστώ πολύ! (χαμογελαστη φατσούλα)Τόσο απλά. Αντί να του δώσεις επιβεβαιώση, κάν” την δική σου και δώσε αυτοπεποίθηση εσύ στον εαυτό σου! Απόλαυσέ το. Να είσαι γλυκιά και ταπεινή μαζί του, όμως μην του δώσεις αυτό που θέλει σε αυτά τα κλάσματα του δευτερολέπτου που αφιέρωσε για εσένα.
  text
 2. Το μήνυμα «επιστροφή από τον Αδη»
  Αυτό το μήνυμα στέλνεται από έναν άνδρα που έχει να σου στείλει κάτι παραπάνω από δίμηνο και στα ξαφνικά σου στέλνει μήνυμα του τύπου: «Γεια! Σε σκεφτόμουν»Αυτός είναι ο τύπος του άνδρα που αποφάσισε να εξαφανιστεί από προσώπου Γης και ξαφνικά αποφάσισε ότι είναι ώρα να ξανά μπει στη ζωή σου και να σου κάνει κουμάντο. Όχι Καργ….κι, η γυναίκα θα κάνει το κουμάντο!Μήνυμα: Γεια! Σε σκεφτόμουν…
  Απάντηση: Πφφ! Λογικό…!Δείχνει σιγουριά, αυτοπεποίθηση και το πιο σημαντικό, είναι τσακπίνικο! Τον περιπαίζεις και μπαίνεις στην διαδικασία να ελέγξεις εσύ τα συναισθηματά του για αλλαγή!
 3. Το μήνυμα «Διασκέδασέ με»
  Αυτό συμβαίνει όταν ένας άνδρας στέλνει μήνυμα του τύπου: «Γεια». Σκέτο. Τέλος. Αυτό. Δεν απαιτείται ιδιαίτερα δύσκολη απάντηση από τη μεριά σου.Θα επενδύσεις σε αυτόν, όσο επένδυσε κι αυτός σε εσένα.
  Μήνυμα: Γεια
  Απάντηση: Γεια!Προσθέτεις το θαυμαστικό μόνο και μόνο για να δείξεις ότι εσύ, σε σχέση με αυτόν, είσαι ένας ευδιάθετος άνθρωπος που αγαπάει τη ζωή και δεν βαριέσαι κάθε λεπτό της! Αφού απαντήσεις, άστον να καθοδηγήσει αυτός τη συζήτηση. Αν δεν απαντήσει, ΜΗΝ ΤΟΥ ΞΑΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΟΤΕ!
  text3
 4. Το «Αναξιόπιστο» μήνυμα
  Σενάριο: Έχεις κανονίσει να βγεις με ένα τύπο ένα βράδυ και σε ακατάλληλη ώρα της βραδιάς που ήταν να βρεθείτε, ενώ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί σου για να κανονίσετε λεπτομέρειες, όπως ήταν το σχέδιο, σου στέλνει μήνυμα του τύπου: «Γεια! Τι σχέδια έχεις γι” απόψε;»Λες και δεν είχατε κανονίσει ποτέ τίποτα και απλώς τώρα στα καλά καθούμενα, θέλει να κανονίσει. Αργά το βράδυ.. Booty call?

  Του απαντάς αυτό:
  Μύνημα: Γεια! Τι έχεις κανονίσει γι” απόψε;
  Απάντηση: Με τις πιτζάμες κι έτοιμη για ύπνο!Κατά 99.9% θα σου στείλει ξανά να σου πει «Ααα κρίμα, κι ήλπιζα ότι θα σε έβλεπα» γιατί πολύ απλά πρόκειται για booty call κι όχι κάτι σοβαρό.

  Στην περίπτωση αυτή απαντάς το εξής:
  Μήνυμα: Ααα κρίμα κι ήλπιζα οτι θα σε έβλεπα
  Απάντηση: Νόμιζα ότι θα βρισκόμασταν μια πιο κατάλληλη ώρα, αλλά αφού δεν επικοινώνησες μαζί μου υπέθεσα ότι έκανες πίσω (φάτσουλα με κλεισμένο ματάκι)

  Η απάντηση σου θα κάνει κάποια μαγικά πραγματάκια. Πρώτον, του έριξες το υπονοούμενο ότι «στέλνε πιο λογικές ώρες»  οπότε έδειξες ποια είσαι και ποιο είναι το επίπεδό σου σαν γυναίκα. Δεύτερον, μόλις τον αποκάλεσες αναξιόπιστο καθώς δεν επικοινώνησε μαζί σου όπως είχατε πει. Κανένας άνδρας δεν θέλει να θεωρείται αναξιόπιστος. Τέλος, πρόσθεσες την φατσούλα με το κλεισμένο μάτι, που δείχνει ότι ενώ έχεις επίπεδο και standards, μπορείς να είσαι παιχνιδιάρα μαζί του και όχι επιθετική.

  Καλή επιτυχία! 😉

Share.

About Author