5 ανδρικά gadgets που θα σου κάνουν τη ζωη πιο εύκολη

0

Η καθημερινότητα είναι απαιτητική και υπάρχουν πράγματα προορισμένα για να την κάνουν πιο έυκολη. Η τεχνολογία είναι σύμμαχος μας σ αυτήν την περίπτωση και μπορεί να μας βοηθήσεί σε αρκετές περιπτώσεις.

Ειδικά όταν μιλάμε για τα ανδρικά gadgets, το στύλ μπαίνει στο παιχνίδι και το fashionist.gr είναι εδώ για να σου προτείνει τα πιο έξυπνα απο αυτά.

Κλειδιά με GPS

Είσαι απ αυτούς που όλη η πόλη έχει κλειδιά του σπιτιού σου; Ένα μπρελόκ με gps είναι η λύση που ζητάς. Είναι κομψό, διακριτικό και θα σε σώσει σ αυτή την περίπτωση.

Tile Tracer Tag

Φορητός φορτιστής για το iphone

Για όσους χρησιμοποιούν πολύ το iphone τους, θα ξέρουν οτι η μπαταρία είναι ένα σημαντικό πρόβλημα. Ένας ασύρματος φορητός φορτιστής έρχεται να δώσει την λύση, με τιμές που ξεκινούν απο 20 ευρώ.

 

Veho Pebble Verto Portable Battery Pack

Φορητό ηχείο

Σου φαίνεται ανεπαρκές το ηχείο του κινητού σου; To μικρό φορητό ηχείο της JBL είναι οτι πρέπει για να ακούς παντού τα αγαπημένα σου rock κομμάτια.

Συνδέεται και με bluetooth, ακυρώνοντας τα ενοχλητικά καλώδια.

JBL Go

Smartpen

Οικονομία στο χαρτί και λειτουργικότητα. Το έξυπνο στυλό μεταφέρει σε ψηφιακή μορφή όλα τα χειρόγραφα με τον δικό σας χαρακτήρα και δίνει ξεχωριστό ύφος στα γραπτά σας.

Αν θέλετε μια εξέχουσα παρουσίαση, το smartpen είναι για εσάς.

Livescribe 3 APX-00020 Smartpen

Κουρευτική μηχανή

Το grooming στον άνδρα είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για όσους έχουν υπερβολική τριχοφυία ή έχουν επιλέξει να έχουν μούσι. Όπως έχουμε ξαναγράψει, εκτός απ την καθαριότητα το σχήμα του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι θα χρειαστείς μια κουρευτική μηχανή.

Phillips Vacuum Beardtrimmer Series 7000

 Content by AD prestige

Share.

About Author