5 λάθη που κάνεις με τα γυαλιά ηλίου

0

Έχετε επενδύσει ατελείωτες ώρες διαβάζοντας τα άρθρα μας για το ντύσιμο και επιτέλους έχετε φτιάξει την ντουλάπα των ονείρων σας. Δεν θα ήταν κρίμα να μην φοράτε τα σωστά γυαλιά;

Πάμε να δούμε τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που παρατήρησαν οι συντάκτες μας.

Τα γυαλιά που επέλεξατε δεν ταιριάζουν με το ντύσιμο σας

Αν κάνετε ένα μόνο συγκεκριμένο ντύσιμο που απαιτεί ένα ζευγάρι γυαλιά, τότε πάμε πάσο.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει σχεδόν σε κανέναν και απ οτι καταλαβαίνεις το sport casual ντύσιμο δεν μπορεί να ολοκληρώνεται με τα ίδια γυαλιά που θα φόραγατε με το κοστούμι σας.

Οπότε κράτήστε τα Oakley για το επόμενο τρίαθλό και αγόραστε επιτέλους ένα κλασσικό ζευγάρι γυαλιά.

Τα φοράτε σε εσωτερικούς χώρους

Εαν υπάρχει παθολογικός λόγος ή παίζετε στο Matrix, δικαιολογήστε. Σε καμία άλλη περίπτωση όμως. Επίσης αν το δούμε απο κοινωνικής πλευράς, δεν επιτρέπουν την επικοινωνία με τους ανθρώπους που συνομιλείτε.

Indoors

Δεν δίνετε σημασία στην προστασία

Τα γυαλιά ηλίου έχουν δύο ιδιότητες. Να ενισχύουν το στύλ και να σε προστατεύουν απ τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Πολλές φορές παραβλέπουμε το δεύτερο κομμάτι, που είναι και το πιο σημαντικό.

Σας προτείνουμε φακούς με UVA και UVB προστασία.Ψάξτε για ενδείξεις CE, British Standard ή UV 400, ρωτώντας παράλληλα και τον πωλητή.

Δεν ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σας

Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε αναλυτικά ποιά στύλ γυαλιών ενδείκνυνται για το κάθε σχήμα προσώπου.

Ένα γενικό tip που θα σας βοηθήσει είναι οτι στα στρογγυλά πρόσωπα ταιριάζουν τα τετράγωνα γυαλιά και το αντίστροφο. Μεγάλη προσοχή στην γέφυρα των γυαλιών, διότι αν επιλέξετε το λάθος μέγεθος ή στύλ, τότε χαλάει όλο το σύνολο.

Έχουν λάθος διαστάσεις

Θα αγόραζατε ποτέ ένα κοστούμι σε μεγαλύτερο μέγεθος; Μάλλον οχι. Τοτέ γιατί κάνετεαυτό το λάθος με τα γυαλιά;

Όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, τα περισσότερα γυαλιά γράφουν μέσα τις διαστάσεις τους. Ζητήστε απ τον οπτικό σας να σας εξηγήσει τα νούμερα.

Dimensions

Content by AD prestige

Share.

About Author