5 λάθη που κάνουν συχνά οι γυναίκες το καλοκαίρι!

0

Οι περισσότερες γυναίκες παθαίνουν λοιμώξεις ή μύκητες τους καλοκαιρινούς μήνες. Πιστεύουν ότι πιάσανε κάποιο μικρόβιο στην παραλία η΄ στην πισίνα αλλά παρακάτω σας έχω βρει τα συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες και είναι πιο ευάλωτες στο να εισχωρήσει κάποιο μικρόβιο στον οργανισμό τους!

Λόγω της αφόρητης ζέστης τα υφάσματα που πρέπει να χρησιμοποιούμε στα εσώρουχα μας θα πρέπει να είναι βαμβακερά και αν θέλουμε να κάνουμε συχνά ντουζ γιατί ζεσταινόμαστε να μην πλενόμαστε όλες τις φορές με το ειδικό σαπούνι μας!!

1. Φοράνε πολύ σφιχτά ρούχα

2. Πέφτεις στην πισίνα μετά από την αποτρίχωση.. Μέγα λάθος γιατί όταν ξυρίζεσαι ανοίγεις τους πόρους του δέρματος σου και πέφτεις στα νερά της πισίνας που να μικρόβια, βακτήρια κάνουν πάρτι!

1467392746-syn-svn-1467391076-syn-xxx-1467384934-gettyimages-200157769-001

3. Πλένεσαι στην ευαίσθητη περιοχή πολύ συχνά έτσι ώστε η ισορροπία του φυσικού Ph του δέρματος σου πέφτει και διώχνεις μακριά τα καλά βακτήρια όπως εξηγεί ένας γιατρός «Όταν πλένεσαι πρέπει να χρησιμοποιείς ήπια καθαριστικά και όχι σαπούνι».

4. Δεν αλλάζεις συνέχεια ταμπόν και σερβιέτα. Με την ζέστη τα βακτηρίδια και οι μύκητες αυξάνονται οπότε καλό είναι να είσαι τυπική σε σχέση με αυτό για την δική σου υγιεινή!

5. Φοράς μαγιό που είναι κατά 95% συνθετικά. Το βαμβακερό είναι ο «βασιλιάς» γιατί αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει και το κρατάει στεγνό και δροσερό! Ενώ τα συνθετικά υφάσματα η” τα σατέν ενθαρρύνουν την ανάπτυξη μυκήτων και λοιμώξεων .
Share.

About Author