5 συχνα λάθη που κάνεις με το concealer και χαλάνε το μακιγιάζ σου

0

Διαλέγεις το σωστό concealer και το απλώνεις; Aυτό ίσως είναι μία μεγάλη ιστορία! Μία λάθος κίνηση που κάνεις συνίθως και χαλάει το flawless αποτέλεσμα που θα μπορούσες να έχεις, είναι ότι απλώνεις το concealer με τα χέρια σου.

Δες και τι άλλο να προσέχεις για να μην δυσανασχετήσεις πάλι με το αποτέλεσμα του μακιγιάζ σου..

#1. Μην ξεχνάς το primer

To άψογο μακιγιάζ ξεκινάει από την βάση, έτσι χρησιμοποίησε και ένα άψογο primer! Άπλωσε το σε όλο το πρόσωπο αλλά και στον λαιμό, για να κάνεις το μακιγιάζ σου να κρατήσει όλη την ημέρα.

#2. Βάλε το concealer πριν το make up σου.

Το make up θα αναδείξει τον την επιδερμίδα του προσώπου σου ενώ το concealer θα καλύψει κοκκινίλες και σημάδια. Πάντα λοιπόν να βάζεις το concealer  πριν το make up σου έτσι ώστε να αναμειχθούν τέλεια!

Αποτέλεσμα εικόνας για concealer

 

#3. Διαλέγεις λάθος αποχρώσεις.

Το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες είναι να διαλέγουν μία απόχρωση στο concealer η οποία είναι πολύ πιο ανοιχτή από τον τύπο δέρματος τους. Το concealer πρέπει να είναι έως 2 τόνους πιο ανοιχτό από το χρώμα του προσώπου σου αλλά τίποτα παραπάνω. Διάλεξε λοιπόν έναν τόνο πιο pale στο concealer σου και τελείωσε το μακιγιάζ σου με highlighting και τελειοποίησε το αποτέλεσμα!

Σχετική εικόνα

 

#4. Διαλέγεις λάθος προϊόν.

Διάλεξε ένα concealer το οποίο θα ταιριάζει στον τύπο δέρματος σου και θα το φωτίζει. Αν έχεις λιπαρό δέρμα διάλεξε κάποιο που να είναι matte!

Σχετική εικόνα

 

#5. Διαλέγεις λάθος πινέλο.

Σίγουρα το concealer θέλει και αυτό το δικό του πινέλο και ας συνήθιζες να το τοποθετείς στο πρόσωπο σου μόνο με τα χέρια σου. Οπότε χρησιμοποίησε ένα flat πινέλο για να το απλώσεις σωστά χωρίς να κάνεις δυσχρωμίες με το μακιγιάζ σου.

Αποτέλεσμα εικόνας για πινελο concealer

Share.

About Author