6 λόγοι που σκοτώνουν το sex, όταν βρίσκεσαι σε σχέση

0

Η υγεία στο σεξ μπορεί να σε βοηθήσει στην σωματική αλλά πνευματική σου ζωή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που σταματάει η ερωτική σου ζωή κάποιοι λόγοι είναι προφανείς ενώ άλλοι σε προβληματίζουν καθημερινά με την μυστικότητα τους.

Το άγχος, στρες, το αλκοόλ αλλά και οι αλλαγές στους ορμόνες σου είναι κάποιοι από τους λόγους.

Οπότε την επόμενη φορά που θα πας στην κρεβατοκάμαρα σου άσε τα προβλήματα της καθημερινότητας να φύγουν μακρυά!

 

sdk-1-stress

#1. Έρευνες δείχνουν ότι το 15% της μειωμένης ερωτικής σου ζωής ευθύνεται στο μη χειραγωγήσιμο άγχος της καθημερινότητας.

 

sdk-2-depression

#2. Η κατάθλιψη εκτός από την πτώση που προκαλεί στην διάθεση σου λειτουργεί και ως μία σκούπα που σου απορροφά όλη σου την ενέργεια. Όσοι πάσχουν από χρόνια κατάθλιψη αποφεύγουν το σεξ όπως αποκάλυψε μια νέα έρευνα!

 

sdk-3-partner-problem

#3. Τα προβλήματα που έχεις με τον σύντροφο σου όπως: Διαφορές, εντάσεις και τσακωμοί κάνουν κακό στην ερωτική σας ζωη.

 

sdk-4-little-sleep

#4. Ο λίγος ύπνος φτάνει την λίμπιντο σου στα πατώματα. Σε κάνει να νιώθεις αδύναμη, με πόνους στα κόκαλα αλλά και έλλειψη συγκέντρωσης. Σίγουρα με μία τόσο μεγάλη κατάπτωση πέφτει στα πατώματα και η διάθεση σου!

 

sdk-5-having-kids

#5. Το να είσαι γονιός είναι ένα full time job με πολλές ανταμοιβές σίγουρα ηθικές αλλά και ψυχικές αλλά τι γίνετε όταν τα παιδιά μπαίνουν κυριολεκτικά ανάμεσα στην σχέση με τον σύντροφο σου; Φρόντισε λοιπόν να βάζεις όρια την επόμενη φορά που θα πας για ύπνο.

 

sdk-6-medication

#6. Τα φάρμακα περισσότερα φάρμακα σου προκαλούν κατάθλιψη, αλλαγές γενικά στην διάθεση σου αλλά και υπνηλία γι” αυτό μην ξαναπάρεις κάποιο φάρμακο χωρίς συνταγή γιατρου.

 

Share.

About Author