Έπιπλο και διακόσμηση για Airbnb: Η επιτυχία μέσα από απλά βήματα

0

To Airbnb αποτελεί σημαντικό μοχλό εισοδήματος σε μια αμιγώς τουριστική χώρα όπως είναι η Ελλάδα και ο μέσος άνθρωπος μπορεί να επωφεληθεί απ αυτό.

Παράλληλα όμως είναι και ένας τομέας με μεγάλο ανταγωνισμό και οι ιδιοκτήτες πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην επίπλωση και την διακόσμηση του σπιτιού. Ο χρήστης έχει πληθώρα επιλογών και θα αναζητήσει τις καλύτερες παροχές στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Πάμε να διαβάσουμε τις συμβουλές των ειδικών του Descelto, έτσι ώστε να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις.

Η κρεβατοκάμαρα

Είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο φιλοξενίας και ικανό να σας χαρίσει το πολυπόθητο θετικό review. Είμαστε υπέρ των θετικών χρωματων για την εποχή και σας προτείνουμε να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα στο στρώμα.

Το ξύλο και οι γήινοι τόνοι την κατασκευή του θα δώσουν επιπλέον πόντους.!

Ένας όμορφος καναπές

Στην περίπτωση της επίπλωσης για Airbnb, δεν χρειάζονται πληθωρικοί καναπέδες, αλλά μικροί και κομψοί. Η αισθητική πάντα πρέπει αν είναι προσεγμένη και να αποπνέει ευεξία.

Η πρόταση μας; Νεοκλασικός καναπές σε μασίφ σκελετό.!

 

Συνδυασμοί επίπλων

Η οικονομία του χώρου και η αισθητική πρέπει πάντα να συνάδουν και οι συνθέσεις αποτελούν ρυθμιστικό παράγοντα. Το τραπεζάκι του σαλονιού για παράδειγμα, μπορεί να αποτελείται από ένα έως τρία κομμάτια, ανάλογα με τον χώρο που διαθέτουμε και το ύφος του σαλονιού.

Διακοσμητικά Τοίχου

Οι τοίχοι αποτελούνται από μεγάλες επιφάνειες τις οποίες θα πρέπει να διακοσμήσουμε, τουλάχιστον σε ένα 20% του εμβαδού τους. Σε ποιόν δεν θα άρεσε ένα vintage ρολόι ή ένας ιδιαίτερος καθρέπτης;

Tip: Γράψτε σε μια ωραία κορνίζα τον κωδικό του wi-fi

Φωτιστικά εσωτερικού χώρου vintage

H vintage κουλτούρα έχει καταλάβει το σύμπαν της διακόσμησης και μια καλοκαιρινή Air bnb κατοικία δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Τα φωτιστικά δαπέδου είναι πολύ σημαντικά και μπορείτε να τα στρέψετε προς ένα πίνακα ή να τα τοποθετήσετε δίπλα στην πολυθρόνα. Η πρόταση μας; Μια επιλογή στα χρώματα του χαλκού με κίτρινες retro λάμπες.

Share.

About Author