Έτσι νιώθουν οι άνδρες όταν συναναστρέφονται με μία έξυπνη γυναίκα

0

Πολλοί θα ισχυριστούν ότι το να είσαι έξυπνος είναι σέξι και πολλοί άνδρες θα συμφωνήσουν με αυτό. Όμως, σύστησε έναν άνδρα σε μια έξυπνη γυναίκα και πολύ σύντομα θα αλλάξει γνώμη. Έχει παρατηρηθεί ότι οι άνδρες προτιμούν να βρίσκονται κοντά σε μία έξυπνη γυναίκα περισσότερο θεωρητικά παρά στην πράξη.

couple2

Όταν επεξεργαζόμαστε έναν άνθρωπο (άνδρα ή γυναίκα) ο οποίος είναι ψυχολογικά απόμακρος, συνήθως τείνουμε να επικεντρωνόμαστε περισσότερα στην επιθυμία των προτερημάτων που θέλουμε εμείς να έχει ο σύντροφός μας και προτιμούμε αυτούς που πιστεύουμε ότι είναι καλύτεροι από εμάς.

Παρ’ όλα αυτά, η θεωρία μας αυτή θα έρθει σε αντίθεση με την πραγματικότητα όταν θα αρχίσουμε να γνωρίζουμε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας καλύτερα.

Στις περιπτώσεις των ανδρών, παρατηρείται το εξής: Προτιμούν τις έξυπνες γυναίκες όταν τίθενται σε απόσταση ψυχολογικά από αυτές (δεν τις βλέπουν ερωτικά δηλαδή) αλλά η στάση τους αλλάζει και προτιμούν γυναίκες λιγότερο έξυπνες όταν θέλουν να δεσμευτούν. Κοινώς: έξυπνες γυναίκες => friend zone for ever

couple

Άρα η λογική η δική μου υποδηλώνει ότι οι άνδρες σήμερα είναι ψυχολογικά άνανδροι να τα βάλουν με τις “μπάλες” μιας έξυπνης γυναίκας και γιατί; Διότι θα ευνουχιστεί ο ανδρισμός τους; Χα, χα και πάλι ΧΑ βροντόφωνα.

Δηλαδή οι άνδρες κοινώς θέλουν μια χαζή γυναίκα (που ειλικρινά δεν θα ήθελα να πιστεύω πώς υπάρχουν τέτοιου είδους γυναίκες το 2017 – ναι πιστεύω σε μια ουτοπία) προκειμένου να θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο.

Άκουσε εδώ αγοράκι μου καλό. Εμείς (οι γυναίκες) έχουμε πολεμήσει πολύ για να μπορεί η φωνή μας να ακουστεί και να μπορούν “άνδρες” σαν και του λόγου σου να μας πάρουν στα σοβαρά. Παλέψαμε για να πάρουμε τη ζωή μας στα χέρια μας και να κρίνουμε εμείς το τι θα κάνουμε με το σώμα μας. Τα ψυχολογικά κόμπλεξ σου δεν έχουν θέση το 2017. Ξεπέρασε τα.

Όταν με το καλό τα ξεπεράσεις, θα χαρούμε να σου δώσουμε τα φώτα μας για τη ζωή. Τσσςςςςς

couple3

Share.

About Author