Ίσια μαλλιά με διάρκεια!

19

Είσαι φανατική των ίσιων μαλλιών και αναζητάς τρόπους έτσι ώστε να μην χρειάζεται να τα ισιώνεις κάθε μέρα; Σου έχω 3+1 τρόπους ώστε τα μαλλιά σου να παραμείνουν καρφί, αψηφώντας τον ιδρώτα. Το επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο πίστεψε με, θα αργήσει.

Κανόνας 1

Αγόρασε ένα σκουφάκι μπάνιου. Όταν απλώς πιάνεις τα μαλλιά σου στο ντους είναι βέβαιο ότι οι υδρατμοί θα φριζάρουν την τρίχα και επίσης το λαστιχάκι θα «τσακίσει» την υφή της.  Το αποτέλεσμα;  Οι μπούκλες σου θα αρχίσουν να κάνουν την επανεμφάνιση τους.

Κανόνας 2

Προμηθεύσου ένα ξηρό σαμπουάν.  Θα απορροφηθεί η λιπαρότητα στις ρίζες  και έτσι θα παρατείνεις τη διαδικασία του λουσίματος μέχρι το επόμενο ίσιωμα.

Κανόνας 3

Θυμήσου τη θεία σου με τα μεγάλα ρόλεϊ. Χρησιμοποίησε x-largeρόλεϊ στον  ύπνο σου μόνο στις ρίζες, χωρίς να τα τυλίξεις. Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσεις τον όγκο και τη φόρμα του χτενίσματος,  χωρίς να μπερδευτούν τα μαλλιά σου κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Κανόνας 4

Χρησιμοποίησε ένα λαδάκι μαλλιών στις άκρες. Η τρίχα θρέφεται και οι άκρες αποκτούν sleek εφέ αλλά και περισσότερη λάμψη.

via

Share.

About Author