Γευση…γνωσία: Ένα δώρο καρδιάς απ το νονό και τη νονά

0

Οι γιορτές και ιδιαίτερα το Πάσχα εμπνέουν την χαρά και την ένωση των ανθρώπων. Πόσο μάλλον σε μια τόσο ιδιαίτερη σχέση όπως της νονάς και του νονού, με το πνευματικό τους παιδί. Κάθε γλυκιά κουβέντα, κάθε δώρο οδηγεί σε μια μοναδική στιγμή ανεξίτηλη στο χρόνο.

Όπως και κάθε χρόνο, η Γευση…γνωσία μας προτείνει πλήθος από όμορφα δωράκια, όπως σοκολατένια αβγά και ζαχαρωτά σε ευφάνταστες συσκευασίες ιδανικές για τις γιορτές. Μια καλή ιδέα πάντα κάνει την διαφορά και προκαλεί έκδηλο ενθουσιασμό στις υπέροχες αυτές ηλικίες, που περιμένουν με αγωνία. Οι συνδυασμοί είναι πολλοί και πάντα μαγικοί, ικανοί για να μεγαλώσουν την χαρά της προσμονής.

Με τις πιο εξέχουσες εκδοχές της σοκολάτας απ όλο τον κόσμο και την δημιουργικότητα της παρουσίασης, ένα ιδιαίτερο δώρο πάντα προκαλεί αίσθηση και συνοδεύει τις εγκάρδιες ευχές. Με στόχο την ομορφότερη επίσκεψη του χρόνου για τον νονό, ιδού ένα πρώτο δείγμα μέσα από τις εικόνες που ακολουθούν.

Το ζωοπάροχο φως της Αναστάσεως του Ιησού Χριστού, να χαρίζει ελπίδα, ευτυχία και αρμονία σε όλον τον κόσμο. Χρόνια πολλά.!

Share.

About Author