Γκουίνεθ Πάλτροου – Κρις Μάρτιν : Χωρίζουν μετά από 10 χρόνια γάμου. Tι έγραψε στο blog της η διάσημη ηθοποιός

17

Τον χωρισμό τους έπειτα από 10 χρόνια γάμου ανακοίνωσαν η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο Κρις Μάρτιν. Η διάσημη ηθοποιός δημοσίευσε μια επιστολή στο προσωπικό της blog, goop.com, κάνοντας γνωστό πως εκείνη και ο frontman των Coldplay αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο.

«Με τις καρδιές μας γεμάτες λύπη, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε. Προσπαθήσαμε αρκετά για παραπάνω από ένα χρόνο -κάποιες φορές μαζί και κάποιες σε διάσταση- για να δούμε τι θα ήταν δυνατόν να γίνει με εμάς και τελικά καταλήξαμε στην απόφαση ότι, παρότι αγαπάμε πάρα πολύ ο ένας τον άλλον, θα μείνουμε χωριστά. Ωστόσο, παραμένουμε οικογένεια και με πολλούς τρόπους είμαστε τώρα πιο κοντά από ποτέ ο ένας στον άλλο. Πάνω από όλα είμαστε γονείς δύο υπέροχων παιδιών και ζητάμε να δοθεί τόσο σε εμάς όσο και σε αυτά ο απαραίτητος “χώρος” και να γίνει σεβαστή η ανάγκη μας για ιδιωτικότητα, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο για την οικογένειά μας. Κρατούσαμε πάντα τη σχέση μας μόνο για εμάς και ελπίζουμε ότι και τώρα, που συνειδητά έχουμε αποφασίσει να μην είμαστε ζευγάρι αλλά να συνεχίσουμε να είμαστε από κοινού γονείς αυτών των παιδιών, αυτό θα παραμείνει έτσι. Με αγάπη, Γκουίνεθ και Κρις» ανέφερε η επιστολή που αναρτήθηκε στο blog της ηθοποιού, το οποίο μάλιστα μετά από λίγη ώρα «έπεσε».

 

Το post, με το οποίο το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφασή του να χωρίσει

 H Γκουίνεθ Πάλτροου και το μέλος του γνωστού βρετανικού συγκροτήματος, Coldplay, γνωρίστηκαν τον Οκτώβρη του 2002 και παντρεύτηκαν κρυφά τον Δεκέμβριο του 2003 στην Καλιφόρνια. Οι δυο τους έχουν δύο παιδιά, τη 10 ετών Άπλ και τον 8 ετών Μόζες. Καθόλη τη διάρκεια του γάμου τους απέφευγαν τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις, με αποτέλεσμα οι κοινές τους φωτογραφίες σε όλα αυτά τα χρόνια να είναι ελάχιστες.

Το ζευγάρι τον Αύγουστο του 2013, κατά την άφιξή του στο πάρτι που είχε διοργανώσει η Τζένιφερ Άνιστον 

Via

Share.

About Author