Γρήγορο και πεντανόστημο κοτόπουλο με φέτα μέσα σε λίγα λεπτα

0

Συστατικά

1/2 στήθος κοτόπουλου χωρίς πέτσα και κόκαλα.

1/4 του κουταλιού αλάτι

1/8 του κουταλιού πιπέρι

2 κουταλιές της σούπας λάδι

1 κούπα με κομμένο σε κομμάτια σπαράγγια

1 σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη

3 ντομάτες πολτοποιημένες

3 κουταλιές της σούπας γάλα με 2% λιπαρα

2 κουταλιές της σούπας κατσικίσιο φρέσκο τυρι

Ζεστά μαγειρεμένα μακαρόνια η’ ρύζι

Παραδοσιακό τυρί, φέτα

Chicken & Goat Cheese Skillet

 

Οδηγίες

Πασπάλισε το κοτόπουλο με αλάτι και πιπέρι. Σε ένα μεγάλο σκεύος βάζετε λάδι και ανεβάζεται την θερμοκρασία της κουζίνας και σοτάρετε το κοτόπουλο από 4-6 λεπτά! Μετα μετακίνησε τα απο την φωτιά και κράτησε τα ζεστά.

Πρόσθεσε στο σκεύος τα σπαράγγια και μαγείρεψε τα σε μέτρια φωτιά για 1 λεπτό. Πρόσθεσε το σκόρδο και συνέχισε το μαγείρεμα για 30 λεπτά. Συνέχισε με τις ντομάτες, το γάλα και 2 κουταλιές της σούπας τυρί. Βάλε το υπόλοιπο τυρί και κλείσε το σκεύος για άλλα 2 λεπτά. Ψήσε το κοτόπουλο και σέρβιρε το μαζί με το ρύζι η’ τα μακαρόνια.

Ένα φαγητό με υψηλή διατροφική αξία. Πεντανόστημο και πολύ εύκολο στο μαγείρεμα..

Share.

About Author