Είναι απαραίτητο οι κάλτσες να έχουν το ίδιο χρώμα με τα παπούτσια ;

0

Όσον αφορά το ανδρικό ντύσιμο τα ερωτήματα ήταν πάντα πολλά … Όχι γιατί είμαστε ανεπιδεκτοι μαθήσεως, αλλά είναι γιατί οφείλουμε να είμαστε ακριβείς για να επιτύχουμε το σωστό look.

Μια ερώτηση που μας κάνουν συχνά εδώ στα γραφεία του Fashionist, είναι αν πρέπει οι κάλτσες να έχουν το ίδιο χρώμα με τα παπούτσια στον άνδρα. Η απάντηση είναι ότι υπάρχουν αρκετές επιλογές, αλλά ένας είναι ο κανόνας: Ποτέ δεν φοράμε ακριβώς το ίδιο χρώμα κάλτσες με παπούτσια.

Αρκετοί στυλίστες προτείνουν να συνδυάζουμε τις κάλτσες με μία λεπτομέρεια του ντυσίματος απ την μέση και πάνω. το ίδιο μπορεί να συμβεί και με το blazer ή το μπουφάν.

Μια πρόταση που έχουμε δεί αρκετά τα τελευταία χρόνια είναι οι κάτσες με μοτίβα και σχήματα, το χρώμα των οποίων ταιριάζει με το χρώμα των παπουτσιών. Μην φοβηθείτε τα έντονα χρώματα και τα prints, είναι σίγουρο ότι θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Εν κατακλέιδι, για τον χειμώνα που έρχεται, σας συμβουλεύουμε να παίξετε με αποχρώσεις του πράσινου, όπως το λαδί. Πάρε μερικές ιδέες …

socks5 socks14 socks21%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%84%cf%83%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b1%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%b9%ce%b1

Content by AD prestige

Share.

About Author