Εορταστικά Nail Art για να διαλέξεις (pics)

0

Η φρενίτιδα των Χριστουγεννιάτικων εορτασμών είναι γεγονός και κάθε πόλη, γειτονιά και χωριουδάκι έχει ήδη μπει στις διαδικασίες διακόσμησης.

Οι καφετέριες παίζουν Χριστουγεννιάτικα Hit Songs και το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι λες και έχει ήδη μπει στην ρουτίνα μας. Αν ρωτάς εμένα, θα ήθελα πάντα να είναι Χριστούγεννα.

Κι ενώ όλοι οι στολισμοί είναι έτοιμοι, μελομακάρονα φτιαγμένα και κουραμπιεδάκια με ζάχαρη πασπαλισμένα (έκανα και ρίμα), σκέφτεσαι: με τόσες δουλειές που έκανα, τα νυχάκια μου είναι χάλια. Πώς να τα φτιάξω τώρα;

Μη φοβού και έχουμε τη λύση (και) γι’αυτό. Όμως (!), η πρόταση μας διαφέρει από τα σχετικά άρθρα που θα διαβάσεις αυτό το καιρό. Ναι, είναι πολύ γλυκά σχέδια από Αγιο-Βασιλάκια, μικρούς χιονανθρώπους, ταράνδους κλπ, όμως εμείς θέλουμε να ξεχωρίσεις. Δεν θέλουμε να είσαι μία από τα ίδια, γι’αυτό και σου προτείνουμε εορταστικά σχέδια, όχι τόσο “φορεμένα” αλλά εξίσου (και ίσως και περισσότερο) όμορφα.

Είναι σχέδια, μερικά μινιμαλιστικά, άλλα φορτωμένα, για να καλύψουν όλα τα γούστα όμως είναι διαφορετικά και είναι αυτό που αποκαλούμε Fashionist! Enjoy!

Για τις λάτρεις του γαλλικού

nail17

nail15nail5 nail3

Oh! Christmas Tree!

nail18

nail2

nail5

 

Sparkles & Snowflakes!

nail16

nail14

nail13

 

 

Share.

About Author