Επιστροφή στα θρανία με στυλ, για Funky kids.!

0

Κάθε νέα αρχή οφείλει να γίνεται με τους καλύτερους οιωνούς, ειδικά όταν αναφερόμαστε στο παιδί και την σχολική χρονιά. Αφού θέσαμε σαφείς στόχους και ορίσαμε κάθε ωφέλιμη παράμετρο, ώρα να διαλέξουμε και τα ρουχαλάκια που θα τα συνοδεύσουν τον μαθητικό μαραθώνιο.

Γι αυτό και οι συντάκτες του Fashionist κάναμε brainstorming με τους συνεργάτες μας στο La bebe, για να δούμε τις τάσεις και τα σχέδια της σεζόν. Με ομοφωνία παρατηρήσαμε οτι ένα σημαντικό σημείο εκκίνησης είναι οι φόρμες, με κύριο χαρακτηριστικό την άνεση και την πρακτικότητα.

22x22FunkyLookbookFinal33

Όπως βλέπετε και στην campaign φωτογράφιση της Funky kids, οι βαμβακερές φόρμες είναι μια πολύ καλή επιλογή και τα basic χρώματα απαραίτητα. Γκρί, ανθρακί και μαύρο δεν λερώνουν εύκολα και τα συναντάμε σε πολύ όμορφα σχέδια ανάλογα με τις προτιμήσεις κάθε παιδιού. Τα κοριτσάκια φορούν και πιο έντονα χρώματα, ενώ συνδυάζονται και με μοτίβα όπως τα πουά.

22x22FunkyLookbookFinal31

Οι ζακέτες με φερμουάρ και κουκούλα είναι ιδανικές για την μεταβατικότητα της εποχής, χωρίς να ξεχνάμε και την κλασική λαιμόκοψη που πάντα θα έχει μια ιδιαίτερη κομψότητα. Οι στάμπες και τα θετικά μηνύματα πάντα θα είναι στη μόδα, γι αυτό και αποτελούν βασικό κομμάτι των νέων collection. Μπορούμε πάντα να τα συνδυάσουμε με trainers και sneakers, ενώ αργότερα που θα πέσει η θερμοκρασία μπορούμε να επιλέξουμε και ένα ανάλογο μπουφάν, όπως το military της παρουσίασης.

22x22FunkyLookbookFinal18

Το εν λόγω στυλ ταιριάζει πολύ και με έντονα χρώματα για να εμπλουτίσουμε την ντουλάπα του παιδιού, με το μπλέ της αεροπορίας να είναι το αγαπημένο μας. Ελπίζουμε να σας αρέσουν και καλή σχολική χρονιά!

La bebe

Κατακόλου 86, Πύργος. Tηλ 26210 23122

Share.

About Author