Η ευτυχία αναβλύζει απ τις πιο μικρές πράξεις

0

Όταν περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που αγαπάς, τα πιο απλά πράγματα και οι πιο μικρές σκέψεις μοιάζουν πανίσχυρα. Γιατί η δύναμη μας βρίσκεται στην οικογένεια. Όσα εκφράζουμε μέσα στην μεγάλη αγκαλιά της είναι το νέκταρ της ζωής. Μας φέρνει μέρα με τη μέρα πιο κοντά στην ευτυχία, βάφει με χρώματα τις εικόνες στη μνήμη μας.

Είναι σαν αυτά τα υπέροχα illustrations του Pascal Campion, τόσο ζωηρά σαν τα όνειρα της Κυριακής που δεν τελειώνουν ποτέ. Πόσο σημαντικό είναι να αφήνεις πίσω τη βαβούρα της καθημερινότητας έστω και για λίγες ώρες. Να παρακάμψεις το πρόγραμμα για να ζωγραφίσεις με την κόρη σου. Να κάνεις μια έκπληξη στη γυναίκα σου.

Θυμήσου ότι αυτό που θεωρείς αυτονόητο, κάποιος το λαχταράει και δεν μπορεί να το ζήσει. Παίξε με το παιδί σου, ο διπλανός σου δεν μπορεί να το αποκτήσει. Πήγαινε με τα πόδια στη δουλειά και ανέπνευσε βαθιά, υπάρχουν συνάνθρωποι σου που δεν μπορούν να περπατήσουν. Βούτα στη θάλασσα, υπάρχουν άνθρωποι που δεν την έχουν δει ποτέ.

Αγάπα τα μικρά και τα απλά και μην ξεχνάς να δίνεις… σε κάθε ευκαιρία!

_have_you_ever_run_barefoot_in_fresh_snow__by_pascalcampion-d6vls8d a_little_spot_on_the_edge_of_town__by_pascalcampion-d70nb55 a_night_in_december_by_pascalcampion-d45ysvnchildhood_illustration_pascal_campion-14-1024x701 childhood_illustration_pascal_campion-21 fetch__by_pascalcampion-dadpjvz golden__hours_by_pascalcampion-d7pj66tpascala-035 pascal-campion_rumble_thirddime

Share.

About Author