Η τουαλέτα-αριστούργημα της Elie Saab

0

Οι θαυμαστές της νέας ταινίας Wonder Woman έχουν ήδη ερωτευτεί τις δημιουργίες της ταλαντούχας Elie Saab, η οποία δημιούργησε τις “Βασίλισσες-Πολεμίστριες” που αποτελούνταν από χρυσά headbands, παρόμοια με αυτό που φορούσε η Gal Gadot, στο ομόνυμο καρτούν.

saab3

Η σχεδιάστρια δηλώνει ότι πάντα έθετε τη γυναίκα ως επίκεντρο των δημιουργιών της, όμως σε αυτή τη κολεξιόν της ήθελε να δείξει την ατρόμητη αλλά, ωστόσο, θυληκή γυναίκα, και να τονίσει τη δυναμη και τη δυναμικότητα που έχει, πέραν της ομορφιάς της.

Η κολεξιόν της παρουσίασε στοιχεία εμπνευσμένα από μεσσαίωνα, με βελούδινες λεπτομέρειες, χρυσό filigree και γούνες, όμως, το outfit 48  ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση. H Saab εξέθεσε ένα απλό, μακρυμάνικο φόρεμα που αποκαλύπτει τη σιλουέτα του μοντέλου, με αρκετά θυληκά στοιχεία, όπως φιόγγκους φτιαγμένα με ροζ στοιχεία και γυάλινες χάντρες, όλα ραμμένα στο χέρι. Το δημιούργημα αυτό στολιζόταν από 20000 χάντρες και ημιπολύτιμους λίθους. Για να δημιουργηθεί κάτι τέτοιο, χρειάζεται πραγματική αγάπη και αφοσίωση στην υψηλή ραπτική, στοιχεία που χαρακτηρίζουν όλους τους συνεργάτες και της Saab στο ατελιέ της στο Beirut.

saab

Share.

About Author