Καλοκαιρινό ντιπάκι με ρεβύθι και πιπεριά

0

Αυτή η συνταγή είναι μια εξαιρετική ιδέα για να συνοδεύσετε με το ψάρι, ενώ είναι ιδιαίτερα εύκολη στην παρασκευή της!

Υλικά:

400 γρ. βρασμένα ρεβύθια (περίπου 1 φλ. ωμά)
180 γρ. πιπεριά Φλωρίνης από βάζο
3 σκελίδες σκόρδο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. φρέσκος βασιλικός
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:
Ξεπλένετε τις πιπεριές. Σε μπλέντερ πολτοποιείτε πρώτα τα ρεβύθια και κατόπιν προσθέτω και τα υπόλοιπα υλικά. Χτυπάτε μέχρι να γίνουν μια ωραία κρέμα. Μεταφέρετε σε αεροστεγές βαζάκι και το φυλάσσετε στο ψυγείο. Έτοιμο!

Τοπιντζής

Share.

About Author