Κρατήσετε το χρώμα των μαλλιών σας φωτεινό και λαμπερό με 4 απλά βήματα

0

Όλες αγαπάμε να βάφουμε τα μαλλιά μας, είτε πρόκειται για ένα παραδοσιακό σκούρο καφέ, ένα φωτεινό κόκκινο, ή ακόμα και ένα παστέλ μπλε. το χρώμα των μαλλιών μας αντιπροσωπεύει την προσωπικότητα και το στυλ μας με τον πιο μοναδικό τρόπο.

Αλλά επειδή πρέπει να είναι και υγιή, εδώ είναι οι πιο αποτελεσματικές συμβουλές, από τους ειδικούς του Hair and the City, για να τα κρατήσετε φωτεινά και λαμπερά.

Μάσκα μαλλιών

Αν τα μαλλιά σας είναι ταλαιπωρημένα χρησιμοποιήστε μια καλή μάσκα μαλλιών που θα σας προσφέρει  πολύ καλή λείανση και τέλεια λάμψη.

Αποτέλεσμα εικόνας για μασκα μαλλιων

Να είστε προσεκτικές με το σαμπουάν 

Για να κρατήσετε τα μαλλιά σας λαμπερά και απαλά, αποφύγετε το λούσιμο μόλις τα βάψετε, για τουλάχιστον δύο ημέρες. Έτσι,  θα δώσετε στο χρώμα σας άφθονο χρόνο για να ρυθμιστεί. Μετά από αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ασφαλές σαμπουάν με χαμηλό επίπεδο αλκοόλ για να διατηρήσετε το χρώμα σας.

Αποτέλεσμα εικόνας για μασκα μαλλιων

Λουστείτε με κρύο νερό

Δεν χρειάζεται να είναι και παγωμένο, απλά σε καμία περίπτωση να μην είναι ζεστό μιας και θα χάσετε πολύ εύκολα το έντονο χρώμα σας.  Το κρύο νερό θα κρατήσει το χρώμα των μαλλιών σας ανέπαφο για αρκετά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για κρυο νερο στα μαλλια

Κάντε συχνές θεραπείες

Καλό είναι να περιποιείστε την ρίζα των μαλλιών σας κάθε 2-3 εβδομάδες. Είναι βασικό να χρησιμοποιείτε προϊόντα τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά και μόνο για βαμμένα μαλλιά, μιας και έχουν δημιουργηθεί για να κρατούν όσο το δυνατόν γίνεται το χρώμα άθικτο και να μην ξεθωριάζει από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Αποτέλεσμα εικόνας για θεραπειες μαλλιων

Να κουρεύεστε

Είναι σημαντικό να κουρεύεστε συχνά, έστω και μόνο την ψαλίδα, μιας και η βαφή μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην τρίχα σας και έτσι το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο όμορφο και λαμπερό.

Αποτέλεσμα εικόνας για κουρεμα

hairthecity

 Content by AD prestige

Share.

About Author