Η Μαρία Χριστακοπούλου στο Πανελλήνιο Συνέδριο Διαιτολογίας, Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού

0

Η Μαρία Χριστακοπούλου, η επίτημη Fashionist Διαιτολόγος μας, δεν είναι απλώς μια ειδικός για να σας συμβουλεύει για τη σωστή διαίτα και διατροφή στη καθημερινότητα σας.

Η κα Χριστακοπούλου είναι ένας συνεργάτης με βαθιά γνώση, πάντα παρόν σε όλες τις μεγάλες συνεδριακές διοργανώσεις του χώρου της διατροφολογίας, καταξιωμένη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων-Διατροφολόγων (ΠΣΔΔ)  σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Κλινικής Διατροφής και Μεταβολισμού (GrESPEN) συνδιοργάνωσαν στις 24-26 Νοεμβρίου 2017 στην Αθήνα το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής Διαιτολογίας & 3ο Συνέδριο Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού

Σε αυτό πήρε μέρος, ενημερώθηκε για τις νέες εξελίξεις στο χώρο και αντάλλαξε απόψεις και εντυπώσεις με τους, επίσης,  καταξιωμένους συναδέλφους της η κυρία Χριστακοπούλου, η οποία πάντα είναι παρούσα στις νέες καινοτόμες ιδέες που η επιστημονική έρευνα υλοποιεί.

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που παρουσιάστικαν στο Συνέδριο και πήρε γνώση η κυρία Χριστακοπούλου, ήταν και αυτό της Διαίτας και Διατροφής στο Καρκίνο. Ενα, άσχημο και συνάμα επιμορφωτικό ζήτημα, που η επιστήμη βάζει τα δυνατά της να εξαλείψει. Μεταξύ άλλων, επίσης, παρουσιάστηκαν θεματολογίες γύρω από τις τροφικές αλλεργίες, τη γηριατρική και αθλητική διατροφή.

Ήταν μία άκρως εποικοδομητική εκδήλωση, που η κυρία Χριστακοπούλου ήταν εκεί για να επιμορφωθεί επί των θεμάτων που συζητήθηκαν.

23843286_1308617732577876_9191018595344164840_n

Share.

About Author