Μια ιστορία δύναμης και έμπνευσης

0

Ο 30χρονος Ross Edgley από το Τσέστερ εκτός από το γεγονός ότι είναι αθλητικός επιστήμονας και συνιδρυτής της εταιρίας διατροφής The Protein Works, είναι ένας αθλητής αντοχής και ένας φιλανθρωπικός οργανισμός, όπως και άλλοι.

κανε μια απόσταση 42 χιλιομέτρων στην Πίστα του Σιλβερστόουν τραβώντας με το σώμα του ένα αυτοκίνητο 1,5 τόνου, πράγμα που του πήρε συνολικά 19 ώρες, 36 λεπτά και 43 δευτερόλεπτα, κάποιες από αυτές τις ώρες φυσικά στο σκοτάδι και υπό βροχή.

Να συγκεντρώσει χρήματα για 4 φιλανθρωπικές οργανώσεις εκ των οποίων η μία για τον εφηβικό καρκίνο. Για το σκληρό και δύσκολο επίτευγμα χρειάστηκε εντατική προετοιμασία 8 μηνών. Οι απαιτήσεις για να γίνει κάτι τέτοιο είναι μεγάλες, όσον αφορά τη φυσική κατάσταση. Ο ίδιος είναι πρώην διεθνής αθλητής, κολυμβητής και παίκτης της ομάδας πόλο της Βρετανίας. Μερικά απ τα επιτεύγματα του;

image

1) Πριν από δύο μήνες, έτρεξε 30 μαραθώνιους σε 30 ημέρες.
2) Στη συνέχεια πήρε μέρος στη μεγαλύτερη αναρρίχηση στον κόσμο, ανεβαίνοντας στο ύψος του Everest.
3) Και πέρυσι, ολοκλήρωσε ένα τρίαθλο … με κορμό δέντρου προσδεμένο στην πλάτη του.
Είναι ουσιαστικά ένας πραγματικός άνθρωπος δράσης επί φορές 10.

Οι φιλανθρωπίες του δεν έχουν τέλος, για 1.000 μίλια που έτρεξε ξυπόλητος κατά τη διάρκεια ενός μήνα, φέρνοντας ένα 50kg θαλάσσιο σακίδιο για να συγκεντρώσει χρήματα για τον ζωολογικό κήπο του Τσέστερ.

Share.

About Author