Οι καλύτερες μεταμορφώσεις μαλλιών των celebrities για το 2017

0

Επισήμως μπήκε ο τελευταίος μήνας της χρονιάς και ήρθε επίσημα (προφανώς) ο καιρός για τις ανασκοπήσεις. Έτσι λοιπόν κάνουμε μια ανασκόπηση στα καλύτερα hair transformations των Celebrities για το 2017.

Arianna Grande

trans2

H τραγουδίστρια εγκαινίασε ένα νέο χρώμα το οποίο αποκαλεί “grey” στο Instagram (παρ’ ότι εμάς μας μοιάζει περισσότερο για ροζ).

Elle Fanning

trans3

H ηθοποιός έβαψε τα ξανθά μαλλιά της στο ζεστό σοκολατί του φθινοπώρου που αναδεικνύει την πορσελάνινη επιδερμίδα της και τα πράσινα μαλλιά της.

Rihanna

trans4

Η Rihanna είναι γνωστή για τις δραματικές αλλαγές στα μαλλιά της και φέτος το ξανα έκανε. Τιρκουάζ πράσινο μαλλί η πιο πρόσφατη αλλαγή στα μαλλιά της.

Vanessa Hudgens

trans7

Τι να πρωτοπούμε για αυτή την αλλαγή; Τι να πρωτό-θαυμάσουμε. Το τολμηρό κόψιμο; Τις ελαφριές μπούκλες ή τις κολακευτικές αφέλειες; Η ηθοποιός είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και ξεχωρίζει!

Lady Gaga

trans8

Όπως και η συνάδελφο της, Rihanna, έτσι και η Lady Gaga είναι γνωστή για τις εκκεντρικές αλλαγές στην εμφάνιση της.

Gigi Hadid

trans

Τοπ μόντελ από τα λίγα, που έπαιξε με προσωρινή μπογιά στα μαλλιά της με ροζ και φούξια ανταύγιες. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι μόνιμο, αλλά μόνο στο πλαίσιο μιας φωτογράφησης.

Sophie Turner
trans6

Η ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της σουπερ τηλεοπτικής σειράς Game of Thrones, εγκατέλειψε τα χρυσά μαλλιά της και υιοθέτησε μόνιμα τα κόκκινα μαλλιά, αλά Σάνζα. Της πάνε εξίσου όμορφα!

Share.

About Author