Οι κορυφαίες τάσεις του Pinterest για την διακόσμηση εσωτερικών χώρων

0

O xειμώνας μας χτυπάει την πόρτα και η ανανέωση του σπιτιού πρέπει να είναι ανάλογη. Πριν λοιπόν συμβουλευτείτε έναν ειδικό, καλό θα είναι να κάνετε μια μικρή έρευνα στις τάσεις για την διακόσμηση εσωτερικών χώρων και να αποφασίσετε την κατεύθυνση που θα κινηθείτε.

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείτε να τον βοηθήσετε και περισσότερο! Δείτε τις κορυφαίες επιλογές απ το Pinterest!

Terrazzo

Ρίγα, prints και ζωηρές αποχρώσεις! Είναι η βασική ανερχόμενη τάση αυτή τη στιγμή και οι διακοσμητές την λατρεύουν. Μη το φοβηθείτε, το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

All Eyes On This

Θα σας φανεί περίεργο, αλλά τα αντικείμενα που τοποθετούνται αντικριστά είναι major τάση, ειδικά στα υπνοδωμάτια. Μπορεί να αποτελούν σχέδιο σε υφάσματα, όπως μαξιλαροθήκες, πίνακες ή αντικείμενα.

Go Bright On Your Dining Decor

Ένα παλιό πέτρινο τζάκι με μια neon πινακίδα; Αν συνδυαστεί με έναν έντονο χρωματικά τοίχο, η δημοτικότητα σας θα ανέβει κατακόρυφα. Ας μην ξεχνάμε και τις καρδούλες στο instagram. Στην παραπάνω φωτογραφία, μια υπέροχη τραπεζαρία!

Find The Perfect Match

“Αποχρώσεις παντού” είναι η ατάκα της σεζόν σύμφωνα με τους διακοσμητές και όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, είναι μια άκρως εντυπωσιακή τάση. Ταιριάζει απίστευτα σε μικρούς χώρους και πραγματικά φωτίζει κάθε δωμάτιο.

Purple Reigns

Όπως γνωρίζετε το Pantone είναι το χρώμα της χρονιάς. Παρ όλα αυτά υπάρχουν κάποιες αποχρώσεις του μώβ που έχουν μεγάλη άνοδο και αξίζει να τις αναφέρουμε. Μια απ αυτές είναι το Ultra Violet! Αν είστε λίγο πιο συντηρητικοί, μπορείτε να δοκιμάσετε το χρώμα της λεβάντας.

Make Your Mark

Βιομηχανικά υλικά και pop art είναι δύο στοιχεία που τείνουν να συνδέονται όλο και περισσότερο. Δίνουν προσωπικότητα σε κάθε νέο project και συνοδεύονται με χαμηλό κόστος υλοποίησης.

Outline Your Ideas

Η τέχνη θα είναι πάντα μια διέξοδος στη διακόσμηση και ο μινιμαλισμός μια εξαιρετική έκφραση του. Τι θα λέγατε για δύο φιγούρες σ έναν τοίχο; Θυμίζουν Van Gogh και μπορούν να κάνουν την διαφορά!

Look To Wes Anderson

Οι λάτρεις του cinema θα έχουν σίγουρα παρατηρήσει τους υπέροχα εκκεντρικούς εσωτερικούς χώρους του Wes Anderson (Δες εδώ το αφιέρωμα) Ο Σουηδός έχει αναγάγει το χρώμα σε επιστήμη και έχουμε πολλές ιδέες να πάρουμε απ αυτόν.

Share.

About Author