Οι προβλέψεις των ζωδίων, σήμερα Δευτέρα 24/03/14

0

Διάβασε και εσύ το ζώδιο σου παρακάτω…

ΚΡΙΟΣ 21/3-20/4

Καλό είναι σήμερα, αγαπητέ Κριέ, να κάνεις μια μικρή ενδοσκόπηση για να ανακαλύψεις τα σημεία, στα οποία κάνεις λάθος και δεν έρχονται τα πράγματα όπως ακριβώς θέλεις. Χρειάζεται να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για να μπορέσεις να αλλάξεις όσα σε κρατάνε πίσω. Πάντως, μην ανησυχείς με κάποιες καθυστερήσεις, γιατί είναι προσωρινές και σύντομα θα εξελιχθούν όλα όπως θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Κριέ, είναι καιρός να ηρεμήσεις και να αφήσεις μακριά από τη σχέση σου άγχη και προβλήματα. Δείξε τα συναισθήματά σου και φτιάξε μια όμορφη ατμόσφαιρα για απόψε. Αν είσαι μόνος σου, άφησε λίγο χρόνο, για να γνωρίσεις κάποιο άτομο που πραγματικά σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου αντιμετώπισε τα προβλήματα με ψυχραιμία και βρες τις κατάλληλες λύσεις, χωρίς να είσαι μονόπλευρος. Όσο για τα οικονομικά σου, τα έξοδα είναι αυξημένα, αλλά θα βρεις και νέες πηγές εσόδων, που θα σε ανακουφίσουν αρκετά. Προσοχή στις συμφωνίες που κρύβουν παγίδες.

ΤΑΥΡΟΣ 21/4-20/5

Η σημερινή μέρα, φίλε Ταύρε, σε ωθεί να κάνεις διάφορες αλλαγές στη ζωή σου, τις οποίες θέλεις εδώ και καιρό. Γενικά, είσαι σε μια εγρήγορση και δεν αφήνεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Ταύρε, πρέπει να είσαι ήρεμος και να μην αφήσεις μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσεις τις διαφορές σου κάποια άλλη στιγμή. Αν είσαι μόνος σου, μην κάνεις συμβιβασμούς για να βρεις αυτό που πραγματικά θέλεις. Λίγη υπομονή ακόμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και καλό είναι να βρεις χρόνο να ξεπεράσεις δυσκολίες του παρελθόντος, για να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση στο μέλλον. Απόφυγε τα οικονομικά ανοίγματα και δείξε προσοχή σε οτιδήποτε αφορά στα έξοδά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5-21/6

Αν είσαι Δίδυμος, ψυχραιμία και υπομονή θα σου χρειαστούν σήμερα για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές σχέσεις. Γενικά, θα βρεθείς μπροστά σε προβληματικά ζητήματα και θα χρειαστεί ίσως να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες πεποιθήσεις, προκειμένου να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς. Να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται -σήμερα ειδικά- να τραβάς τα πράγματα στα άκρα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν ηρεμήσεις λίγο από τις ανασφάλειες σου και φροντίσεις να εξωτερικεύσεις λίγο τον ερωτισμό σου. Αν είσαι μόνος, ασχολήσου με μια δραστηριότητα ή ένα χόμπι, που θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και ασχολήσου με τον εαυτό σου, χωρίς να σε παίρνει από κάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό που σε διακρίνει, γιατί υπάρχουν θέματα που πρέπει να τα λύσεις με πολύ σκέψη και χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι πάρα πολλές, όπως και τα έξοδα. Να ξέρεις όμως ότι ξεκινάει μια περίοδος, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6-22/7

Η σημερινή μέρα, φίλε Καρκίνε, σε κάνει να κρίνεις τις καταστάσεις με ωριμότητα και να πάρεις τις σωστές αποφάσεις για όσα συμβαίνουν και σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μην επαναπαύεσαι και κινήσου δυναμικά, για να πετύχεις όσα θέλεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε, θα μπορέσεις να γοητεύσεις σήμερα τον άνθρωπό σου και να δεχτείς απλόχερα την αγάπη του. Η ατμόσφαιρα στη σχέση σας είναι πολύ καλή και μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα. Αν είσαι μόνος, βρες καταρχήν την αισιοδοξία και την καλή σου διάθεση και τα υπόλοιπα θα έρθουν σύντομα κοντά σου από μόνα τους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, κλείσε μια και καλή τις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μετά κάνε σχέδια για το μέλλον. Βάλε τις σωστές βάσεις και μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να υπονομεύουν τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Κάποιες συμφωνίες μπορεί να μην είναι τόσο συμφέρουσες, όσο φαίνονται με την πρώτη ματιά.

ΛΕΩΝ 23/7-23/8

Σήμερα η μέρα θέλει ηρεμία και ωριμότητα, αγαπητέ Λέοντα, για να μην μπλεχτείς σε καταστάσεις που θα σε δυσαρεστήσουν. Βγες με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι, μίλα για τα προβλήματά σου και απόφυγε κάθε κίνηση βιασύνης, που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στους στόχους σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Λέων, μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις μια όμορφη μέρα με τη σχέση σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις ερωτικές στιγμές. Αν είσαι μόνος, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Απόλαυσε τα αποτελέσματά της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου, μην αφήνεις κάποιες καταστάσεις να περνάνε χωρίς να κάνεις κάτι για να τις διορθώσεις. Γενικά, ξαναβρές την ενέργειά σου και μην γίνεσαι ηττοπαθής. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα οικονομικά σου, όπου οι καταστάσεις χρειάζονται πολύ προσεκτικές κινήσεις, για να μην παρασυρθείς σε έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24/8-22/9

Η απαισιοδοξία που σε έχει κυριεύσει, φίλε Παρθένε, σε κάνει να διώχνεις από δίπλα σου ακόμα και τους ανθρώπους που σε νοιάζονται και που θέλουν να σε βοηθήσουν. Με αυτή τη στάση λοιπόν, δεν θα καταφέρεις τίποτα παρά μόνο να νιώσεις ακόμα πιο άσχημα. Άλλαξε τη στάση σου και μίλα στους δικούς σου ανθρώπους. Θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Παρθένε, πάρε την απόφαση να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με τον σύντροφό σου και αφού το κάνεις αυτό, σχεδίασε κάτι που σε ευχαριστεί -μια βόλτα ή ακόμα και ένα ρομαντικό βράδυ στο σπίτι. Αν είσαι μόνος, κάνε πράγματα για εσένα που σε ευχαριστούν, και δεν θα σε βαραίνει για πολύ η μοναξιά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου χρειάζεται ηρεμία και με κάθε τρόπο να αποφύγεις τις εντάσεις. Η μέρα είναι λίγο περίεργη και θέλει προσοχή και στα οικονομικά σου, όπου οι συναλλαγές μπορεί να κρύβουν παγίδες για εσένα.

ΖΥΓΟΣ 23/9-22/10

Η σημερινή μέρα είναι λίγο περίεργη και καλό είναι να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από ζητήματα που κρύβουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες, αγαπητέ Ζυγέ. Γενικά, μείνε ουδέτερος απέναντι σε διάφορες καταστάσεις και μην πάρεις θέση, γιατί μπορεί να βρεθείς υπόλογος χωρίς να ευθύνεσαι.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Ζυγέ, είναι καιρός να αφήσεις τις ευθύνες και το άγχος και να δώσεις περισσότερο χρόνο στη σχέση σου. Κάνε σχέδια και πέρνα ένα ρομαντικό βράδυ με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι μόνος σου, προετοιμάσου για φλερτ που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα και, γιατί όχι, να ερωτευτείς…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου όλα πηγαίνουν καλά και μάλλον είναι ώρα να ξεκουραστείς λίγο, για να μπορέσεις να αποδώσεις καλύτερα στην εργασία σου. Πάντως η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται αισθητά και είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Η σημερινή μέρα, φίλε Σκορπιέ, σε κάνει να πάρεις το πάνω χέρι και να τακτοποιήσεις ζητήματα, που δεν σου πάνε καλά εδώ και καιρό. Μη χάσεις αυτή τη διάθεση και μην επηρεαστείς από κάποιους δικούς σου ανθρώπους, που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή μέρα είναι άκρως ερωτική και σε βοηθάει να απολαύσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, γίνε λίγο πιο ανοιχτός και άφησε να σε πλησιάσουν απόψε κάποια άτομα. Μπορεί ανάμεσα τους να είναι αυτό που ψάχνεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και με λίγη προσοχή, θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν σήμερα. Άλλωστε, υπάρχουν και ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σου και πρέπει να είσαι ήρεμος για να τις αξιοποιήσεις. Η οικονομική σου κατάσταση θέλει καλό προγραμματισμό, γιατί προκύπτουν έξοδα που δεν είχες υπολογίσει. Απόφυγε σήμερα τις συναλλαγές και τα ρίσκα, που μπορεί να σε αφήσουν πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Φίλε Τοξότη, επειδή τον τελευταίο καιρό τα πράγματα δεν σου πάνε και τόσο καλά, είναι ευκαιρία σήμερα να κάνεις μια καινούργια αρχή. Ξεκίνα από το καθημερινό σου πρόγραμμα, για να καταλήξεις στην αίσθηση αισιοδοξίας, με την οποία πρέπει να κινηθείς από εδώ και πέρα.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αγαπητέ Τοξότη, ευνοούνται σήμερα οι συζητήσεις που θα σε βοηθήσουν να βρεις οριστικές λύσεις, για τα προβλήματα της σχέσης σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, δεν θα είσαι για πολύ ακόμα…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου χρειάζεται να δείξεις περισσότερη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και να μη χάσεις την ψυχραιμία σου ό,τι κι αν συμβεί. Μίλα με τους συνεργάτες σου σε ήρεμους τόνους και όλα θα λυθούν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, γιατί κάποιες προτάσεις δεν είναι τόσο συμφέρουσες όσο φαίνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12-19/1

Η σημερινή μέρα πρέπει να είναι αφιερωμένη σε εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε, και τα πράγματα που σε ευχαριστούν. Άφησε λίγο τις ανάγκες των άλλων και κοίταξε τι μπορείς να κάνεις για εσένα. Οι ευκαιρίες γύρω σου είναι πολλές, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, φίλε Αιγόκερε, ό,τι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου, πες το ξεκάθαρα και μην κρύβεσαι άλλο πίσω από το δάχτυλό σου. Κάθε πρόβλημα μπορεί να ξεπεραστεί, αν το θέλεις. Αν είσαι μόνος, θα σε πλησιάσουν πολλοί άνθρωποι σήμερα. Κάνε μια σωστή επιλογή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και, αν ηρεμήσεις και διώξεις τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό σου, θα το δεις ξεκάθαρα. Δώσε προσοχή στην οικονομική σου διαχείριση και μην αφήνεις να σου μαζεύονται χρέη, που αργότερα θα σε δυσκολέψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1-19/2

Η συναισθηματική σου πλευρά σήμερα εμφανίζεται σε όλο της μεγαλείο και δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τις καταστάσεις, αγαπητέ Υδροχόε. Προσπάθησε να γίνεις αντικειμενικός, για να μην πνιγείς σε μια κουταλιά νερό. Αν έχεις πρόβλημα με άτομα της οικογένειάς σου, σύντομα θα μπορέσεις να τα ξεπεράσεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η αισθηματική σου ζωή, φίλε Υδροχόε, θέλει ειλικρίνεια και διάθεση για συζήτηση. Είναι καλή μέρα για ξεκαθαρίσματα με το ταίρι σου, ώστε να πας παρακάτω μαζί του ή και χώρια. Αν είσαι μόνος, μην χάνεις ευκαιρίες…

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου θέλουν προσοχή. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και μην κλείσεις συμφωνίες, αν δεν σκεφτείς όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως, τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα κι αυτό γιατί αρχίζουν να αποδίδουν οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.

ΙΧΘΥΕΙΣ 20/2-20/3

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για εσένα, φίλε Ιχθύ, και θα το διαπιστώσεις από το πρωί, όπου η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Γενικά θα έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις πολλές ευκαιρίες και να κινηθείς με τρόπο ήρεμο, απέναντι σε όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στην αισθηματική σου ζωή, αν ανήκεις στους Ιχθύς, είναι σε μια καλή φάση και όσα προβλήματα σε απασχολούσαν, τώρα μοιάζουν πιο εύκολα και νιώθεις ότι μπορείς να τα ξεπεράσεις. Δείξε την αγάπη σου και, αν είσαι μόνος, δείξε την καλή σου διάθεση. Αυτή θα φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα άτομα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα προκύψουν προτάσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό και θα σε κάνουν να γεμίσεις αισιοδοξία για την έκβαση των ζητημάτων που σε απασχολούν. Ταχτοποίησε το συντομότερο οικονομικές εκκρεμότητες και κυρίως, μην αναβάλεις τίποτα για κάποια άλλη στιγμή.

myastro.gr

Share.

About Author