Οι 4 κυρίαρχες νέες τάσεις στο interior design

0

Στο descelto αγαπούν την διακόσμηση και κάθε εκδοχή της αρχιτεκτονικής χώρου. Εξού και η ένωση με τον πυρήνα της ομάδας μας στην αντίστοιχη ενότητα του Fashionist.gr.

Αφού αναπολήσαμε με τα πιο stylish φωτιστικά του 2018, τον chesterfield καναπέ και τις ομορφότερες reception, ήρθε η στιγμή για τις νέες τάσεις και την δική τους αναρρίχηση στον παγκόσμιο χάρτη του interior design.

Στο αποψινό μας αφιέρωμα θα σταθούμε στις 4 σημαντικότερες και θα δούμε πως επηρεάζουν τα “σχέδια” μας.

Plain white κρεβατοκάμαρα

H διακόσμηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ψυχολογία και η τέχνη των αισθήσεων απαιτεί ξεκούραση και αρμονία για κάθε κρεβατοκάμαρα. Η απάντηση; Plain white ή αλλιώς “τo απόλυτο λευκό”

Εννοείται οτι οι συγγενικές αποχρώσεις του πάγου είναι ευπρόσδεκτες και τις υποστηρίζουμε σθεναρά.!

Έντονα και ποικίλα χρώματα στην κουζίνα

Ζούμε σε μια εποχή που όταν επιλέγουμε χρώματα για το σπίτι, πρέπει να είμαστε τολμηροί. Με το Spiced Honey να είναι το χρώμα της χρονιάς, καταλαβαίνετε οτι οι διακοσμητές κάνουν την δική τους επανάσταση.

Το industrial έχει κουράσει και τα ζωηρά χρώματα έρχονται στο προσκήνιο. Όσο για την δική μας πρόταση, διαμορφώστε με αυτόν τον τρόπο τα χρώματα της κουζίνας σας.!

Στοιχεία με 90s-Inspired μινιμαλισμό

Minimal is chic όπως έχουμε πει πολλές φορές και ένα φωτιστικό δαπέδου δεν θα μπορούσε να ξεφύγει απ τη λογική αυτή.

Είναι μια ξεκούραστη και ιδιαίτερα κομψή τάση που δανείζεται στοιχεία απ την αγαπημένη δεκαετία του 90 και ενσωματώνεται εύκολα στο interior design. Rolling… and cut.!

Art-Deco διακοσμητικά

Είναι η μεγάλη έκπληξη της χρονιάς και φέρνει την λάμψη των metropolitan ξενοδοχείων της δεκαετίας του 20, στο σπίτι σας.

Τα αrt deco διακοσμητικά περικλείουν την άσβεστη κουλτούρα της εποχής και πραγματικά μεταμορφώνουν ένας χώρο, προδίδοντας μια εντελώς νέα διάσταση. Ακόμα το σκέφτεστε ;

Share.

About Author