Ο οίκος Channel μόλις παρουσίασε τα πιο hot χτενίσματα για τις γιορτές που έρχονται!

0

Όταν πρόκειται για τα πιο σικάτα χτενίσματα για τις γιορτές, το πάνω χέρι έχει ο οίκος μόδας Chanel, που στο ετήσιο Métiers d’Art Show για το 2018, που διοργανώθηκε στο Αμβούργο, παρουσιάστηκαν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία πανέμορφα χτενίσματα, τόσο εύκολα που μπορείς να τα υιοθετήσεις τόσο στις γιορτές, όσο και την καθημερινότητα σου.

braid2

Το hairstyling του Show επιμελήθηκε ο θρυλικός Sam McKnight, που φαντάστηκε, σε συνεργασία με τον Karl Lagerfeld, δίδυμες πλεξούδες δίκλωνες, κανονικές ή ψαροκόκαλο, δεν έχει σημασία. Ο κανόνας του trend είναι ο εξής: Διπλές (δίδυμες ουσιαστικά) πλεξούδες. Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και κάνε το style δικό σου!

Τα μοντέλα που περπάτησαν στο Show, είχαν όλα, ένα από τα τρία χτενίσματα. Αυτό που ξεχώρισε όμως, για την απλότητα και την κομψότητα του ήταν η μονή πλεξούδα ψαροκόκαλο, που ενώ είναι κάτι τόσο συνηθισμένο πλέον στις μέρες μας, χθες, έγινε κάτι το ξεχωριστό, μοναδικό και στυλάτο.

braid3

Ίσως θα πρέπει να αρχίσετε πάλι να βλέπετε tutorials για το πως να πλέκετε τα μαλλιά σας μόνες σας, ή να επισκεφτείτε το A Luxury Spa να σας τη φτιάξει, καθώς μόλις σας αποκαλύψαμε το πιο hot από τα hotest trends που θα κάνουν πάταγο, όχι μόνο τις γιορτές που έρχονται, αλλά όλο το 2018, με όλες τις παραλλαγές που αυτές, ενδεχομένως, να συνεπάγονται.

braid

Share.

About Author