Πένες με αρακά και φιλετάκια κοτόπουλου

0

Υλικά (για  2 άτομα)

1 συσκευασία Πένες με αρακά & κολοκυθάκι Μπάρμπα Στάθης, 500γρ.
5 κ.σ. ελαιόλαδο
2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένα σε λεπτές φέτες
120 γρ. γιαούρτι (στραγγιστό)
2 κ.σ. μουστάρδα μαλακή
80 ml. λευκό κρασί
100 ml. ζωμός λαχανικών
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Οδηγίες
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πένες με αρακά & κολοκυθάκι για 5-6 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε το νερό και βράζουμε τα ζυμαρικά με λαχανικά, ανακατεύοντας συχνά, για 10-12 λεπτά.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο σε 2 κ.σ. ελαιόλαδο, μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί, ρίχνουμε τον ζωμό και σιγοβράζουμε για δέκα λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το γιαούρτι και τη μουστάρδα, ανακατεύουμε για 2 – 3 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Ρίχνουμε τις πένες με αρακά & κολοκύθι στο τηγάνι, ανακινουμε με προσοχή και σερβίρουμε

Share.

About Author