Πίνδος: Το ορεινό κοτόπουλο που υπερέχει

0

Κάθε μπουκιά είναι και μια επικληση στο συναίσθημα, κάθε ιδέα γίνεται η νοστιμότερη συνταγή.

Σαν λαός, μας συγκλονίζουν τα φαγητά που μεταφέρθηκαν στο σήμερα από τις ιστορίες των γιαγιάδων μας. Με προέλευση ελληνική και την αγάπη του τοπικού εκτροφέα. Η θέση που κατέχει το κάθε προϊόν στην αγορά δεν είναι τυχαίο γεγονός και αποτελεί συνάρτηση πολλών παραγόντων.

Γι αυτό και το ορεινό κοτόπουλο Πίνδος έχει φωλιάσει τόσο ένθερμα στις διατροφικές μας συνήθειες και κατέχει την πρώτη θέση στην κουζίνα μας. Γιατί σε συνδυασμό με τους συνεχείς επιστημονικούς ελέγχους από κτηνιάτρους, εξασφαλίζει την υγεία και μέσω της εξαιρετικής ομάδας των γεωπόνων, την ποιότητα των τροφών (Agrocert).

Τα κοτόπουλα μεγαλώνουν σε υψόμετρο άνω των 700m γεγονός που σε συνδυασμό με τις άριστες μεθόδους εκτροφής, παρέχει την ξεχωριστή γεύση που απολαμβάνουμε όλα αυτά τα χρόνια.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη οικογένεια παραγωγών που αριθμούν τους 500, και ακόμη 700 εργαζόμενους με μεγάλη εμπειρία και σχολαστικότητα. Όλα τα προϊόντα φέρουν την ειδική σήμανση με χρήσιμες πληροφορίες, όπως την ημερομηνία παραγωγής, λήξης και ελέγχου.

Όλη η γκάμα της εταιρείας είναι διαθέσιμη στο κατάστημα Τοπιντζής, που μας τα προμηθεύει εδώ και 71 χρόνια.!

Share.

About Author