Προετοιμάστε το σπίτι για τον ερχομό ένος μωρού

0

Οι μέλλουσες μανούλες ενδέχεται προς το τέλος της εγκυμοσύνης τους να κουράζονται πιο εύκολα και να μην είναι σε θέση να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Μαζί με τον ερχομό ενός μωρού, το σπίτι χρειάζεται να ανανεωθεί με νέα πράγματα, μικρά και μεγάλα.Μάθετε λοιπόν τι πρέπει να κάνετε για να είναι όλα έτοιμα όταν επιστρέψετε στο σπίτι από το μαιευτήριο.

Η μεταφορά του μωρού

b018fd5ec8f1b90a1c8015900c2c2630_L (1)

Αγοράστε σάκο μεταφοράς, θα βολεύει εσάς και το μωρό σας, βρεφικό κάθισμα αυτοκίνητου για μωρό και καροτσάκι με ελαστικό πορτ-μπεμπέ ή κούνια με προστατευτικό κάλυμμα για τον ήλιο, για να ξαπλώνετε το μωρό σας και ειδική τσάντα για τη φροντίδα του μωρού, που θα διαθέτει θήκες για μπιμπερό, χώρο για πάνες, μωρομάντηλα, πλαστική σακούλα (σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η άμεση απόρριψη της χρησιμοποιημένης πάνας),χώρο για καθαρά ρούχα κ.α.

Οργανώστε τη ντουλάπα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αφού έχετε αγοράσει όλα τα απαραίτητα, (πάνες για μωρά από 3 έως 5 κιλά, αφροντούς, σαμπουάν για νεογέννητα με ουδέτερο ph, κρέμα για το σύγκαμα, καθαρό οινόπνευμα και αποστειρωμένες γάζες για την περιποίηση του αφαλού του, κρέμα σώματος για μωρά,ολόσωμα φορμάκια σε νούμερα 0-3, σελτεδάκια, σαλιάρες και πανάκια) οργανώστε το βρεφικό δωμάτιο με τρόπο απόλυτα λειτουργικό, ώστε να εξυπηρετεί, τόσο τις ανάγκες του μωρού σας, όσο και τις δικές σας.

Σύστημα ενδοεπικοινωνίας

shutterstock_34896169

Κάποια συστήματα ενδοεπικοινωνίας έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τη θερμοκρασία του δωματίου, να σας ενημερώνουν αν το μωρό σας δεν έχει κινηθεί για αρκετή ώρα ή να συνδέονται στο internet για να παρακολουθείτε το μωρό σας online ή μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Βρεφικά παιχνίδια

4527649-orig

Aπό τη βρεφική ηλικία, η διερεύνηση του άμεσου περιβάλλοντος ξεκινάει από το παιχνίδι. H αφή μαλακών παιχνιδιών και οι ελκυστικοί ήχοι από τα παιχνίδια είναι τα πρώτα ερεθίσματα που προκαλούν το ενδιαφέρον.

 Content by AD prestige

Share.

About Author