Πως μεγαλώνουν 2 αδερφές, σε υπέροχα illustrations

0

Ο δεσμός ανάμεσα σε δύο αδερφές είναι πολύ ιδιαίτερος και τα βιώματα που κουβαλούν, τις συντροφεύουν καθ όλη τη διάρκεια της ζωής τους.

Η paper fly είναι μια καλλιτέχνης απ την Κορέα που ζωγραφίζει σε illustrations τις παιδικές της αναμνήσεις. Στιγμές γεμάτες χρώματα, παιχνίδια και χαρά. Τότε που έβρισκαν την γαλήνη η μία στην άλλη.

Κάθε εποχή και ένα πολύτιμο στιγμιότυπο, κάθε ανακάλυψη και μια μικρή ιστορία. Σας θυμίζουν τίποτα;

Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07Sisters-Stories-Illustrations-Paper-Fly07

Share.

About Author