Πως να επιλέξετε τον σωστό τύπο εσωρούχου, σύμφωνα με νέες έρευνες

0

Έχουμε τονίσει αρκετές φορές την μοναδικότητα της γυναίκας. Αυτό συνεπάγεται και διαφορετικές ανάγκες, όσο και πρότυπα στα ρούχα. Σύμφωνα με έρευνες και απ το feedback των σχεδιαστών κάνουμε συχνά λάθη στην επιλογή του κατάλληλου εσωρούχου. Πως μπορούμε όμως να βρούμε το σωστό;

Παρακάτω θα δεις 7 σημάδια που θα σε βοηθήσουν αρκετά…

1. Φοράμε πολύ μικρό νούμερο. Σύμφωνα με έρευνες οι γυναίκες συνηθίζουν να παίρνουν ένα νούμερο μικρότερο εσώρουχο. Μην φοβάσαι να πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο θα κάνει την σιλουέτα σου να μοιάζει πιο κολακευτική απο ότι ένα στενό εσώρουχο!

2. Φοράς το το λάθος εσώρουχο που ταιριάζει με το outfit σου. Φοράς στενό φόρεμα; Το να φορέσεις ένα στενό string εσώρουχο δεν είναι και η καλύτερη λύση! Βρες το σωστό χρώμα αλλά και ένα ύφασμα που να γίνετε ένα με το δέρμα για να αποφύγεις τυχόν ατυχήματα!

8-common-underwear-mistakes-youre-probably-making-right-now-how-to-fix-them

3. Αγοράζεις εσώρουχα με χοντρές ραφές. Τα εσώρουχα με χοντρές ραφές δείχνουν τον ποπό σου να δείχνει πιο επίπεδος και δεν τον εξωθούνε φαίνονται σε όλα σου τα ρούχα.
4. Φοράτε πλεκτά μαγιό το καλοκαίρι. Σίγουρα τα πλεκτά μαγιό μπορεί να κάνουν το δέρμα σου να αναπνεύσει αλλά σκέψου ότι είναι φτιαγμένο από συνθετικό υλικό οπότε μπορεί να σου προκαλέσει γυναικολογικά προβλήματα όπως μύκητες. Πρόσεχε απλά τα εσώρουχα η΄ τα μαγιό σου να είναι βαμβακερά!
5. Φοράτε άσπρο εσώρουχο με άσπρα ρούχα. Το άσπρο μπορεί να προκαλέσει αντίθεση στο δέρμα σου και αυτό είναι ικανό να σου καταστρέψει το outfit.

6. Φοράς ανοιχτά εσώρουχα με σκούρα ρούχα. Το να φοράς ένα μπεζ εσώρουχο με το μαύρο φόρεμα μπορεί να κάνει αίσθηση αλλά τα ανοιχτά εσώρουχα στα σκούρα ρούχα μοιάζουν σαν να περνάει ένα flash φωτογραφικής μηχανής. Γι’ αυτό βάλε τα εσώρουχα σου με τα χρώματα στα ρούχα που τους αναλογούν!

7. Βάζεις τα εσώρουχα σου στο πλυντήριο. Το ζεστό νερό και οι πολλές στροφές στον κάδο πλυντηρίου μπορεί να ανοίξουν ακόμα και να καταστρέψουν τα εσώρουχα σας γι ‘ αυτό προτιμήστε να τα πλένετε στο χέρι με ειδικό απορρυπαντικό.

zen-εσώρουχα-Πύργος-σουτιέν

 Content by AD prestige

Share.

About Author