Πως να κάνεις αποτρίχωση σωστά μόνη σου στο σπίτι

0

Η αποτρίχωση στο σπίτι είναι ένα θέμα που απασχολεί σήμερα πολλές γυναίκες αλλά και άντρες. Δες πως να το κανείς σωστά την επόμενη φορά χωρίς την βοήθεια ειδικού!

 

#1. Πρέπει οι τρίχες να είναι στο σωστό μέγεθος

Πριν ξεκινήσεις την αποτρίχωση με κερί σιγουρέψου ότι έχουν επαρκεί μάκρος για να μπορέσει η ταινία να τις βγάλει από την ρίζα. Αν δεν είσαι αρκετά σίγουρη για το μάκρος περίμενε τες λίγο γιατί αλλιώς θα βγάλεις μόνο το 1/4 τις τρίχας σου.

#2. Κράτησε την περιοχή που θέλεις να αποτριχώσεις καθαρή και χωρίς ιδρώτα

Είναι πολύ σημαντικό να είναι καθαρή η περιοχή που αποτριχώνεις γιατί το κερί αντιδρά διαφορετικά σε μία περιοχή με λιπαρότητα.

#3. Βάλε την ταινία σε τεντωμένο δέρμα.

Αν δεν είναι η ταινία σε τεντωμένο δέρμα οι τρίχες σου δεν θα βγουν όλες γιατί θα κολλήσει η ταινία στο κενό που κάνει το δέρμα σου και έτσι οι υπόλοιπες δεν θα βγουν ριζικά. Θα σε βοηθούσε πολύ να έχεις κάποιον να σου τραβήξει την ταινία.

Σχετική εικόνα

 

#4. Διάλεξε τον κερί που σου ταιριάζει.

Οι περισσότερες γυναίκες ακόμα και άντρες νδιαλέγουν το κρύο κερί που απλώνετε πιο εύκολα και είναι πάντα έτοιμο για χρήση.

#5.Για ευαίσθητο δέρμα

Αν το δέρμα σου κοκκινίζει αλλά και ματώνει οπότε εμποδίζει πολύ την χρήση της αποτρίχωσης τότε διάλεξε μια σειρά η οποία σου ταιριάζει απόλυτα όπως είναι το κρύο κερί!

Ελπίζω την επόμενη φορά η αποτρίχωση με κερί να είναι πιο εύκολη για σένα…

 

Share.

About Author