Πως να κάνετε ημιμόνιμη βαφή στα φρύδια, μόνες σας στο σπίτι

0

Δείτε ένα εύκολο και απλό οδηγό για να δώσετε μία απαλή απόχρωση στα φρύδια σας. Τα μόνα που θα χρειαστείτε είναι τα παρακάτω:

Mία καθαρή μάσκαρα. Ένα κιτ φρυδιών με απόχρωσεις της επιλογής σας. Βαμβάκι ή χαρτοπετσέτες, Σαμπουάν, Γαλάκτωμα καθαρισμου. Βαλτε το χρονόμετρο στο τηλέφωνο σας.

Step By Step, Εκμάθηση

Βήμα 1: Χτενίστε τα φρύδια σας με το καθαρό ραβδί μάσκαρας

Βαλτε το καθαρό ραβδί της μάσκαρα απαλά πάνω από τα φρύδια σας για να ξεκινήσετε. Βεβαιωθείτε ότι τα φρύδια σας είναι καθαρά και απόλυτα στεγνά πριν ξεκινήσετε το βάψιμο. Βαζελίνη, αν εφαρμοστεί, θα πρέπει να χρησιμοποιείται για την περιοχή γύρω από μόνο του φρύδι, και όχι σε αυτό.

Βήμα 2: Προετοιμάστε την πάστα

Βγάλτε το περιεχόμενο του κιτ και ανακατέψτε τα με την βαφή μέσα σε ένα μπολ

Βήμα 3: Εφαρμόστε την πάστα

Χρησιμοποιώντας το ραβδί, ξεκινήστε την επικάλυψη των φρυδιών σας ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία (η πλευρά προς τη μύτη σας), και συνεχίστε την επικάλυψη προς τα έξω. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μπατονέτα.

Για ένα φυσικό αποτέλεσμα, μην βουτάτε την μάσκαρα στην πάστα για να προσθέσετε υλικό αλλά με αυτή που έχεις περνάτε και το υπόλοιπο φρύδι ή βγάλτε λίγη ποσότητα πάνω σε μία χαρτοπετσέτα!

Βήμα 4: Αφήστε το για λίγα λεπτά

Ο χρόνος που απαιτείται για να μείνει το χρώμα στο φρύδι σας εξαρτάται από τον κατασκευαστή ή την εταιρία που αγοράσατε. Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται στο κιτ σας. Συνήθως, ο χρόνος που απαιτείται είναι περίπου 10 λεπτά.

Αποτέλεσμα εικόνας για βαφη φρυδιων

Βήμα 5: Καθαρίστε τα Φρύδια σας

Εφοσον ο χρόνος τελείωσε πρέπει να βγάλετε το χρώμα από τα φρύδια σας με ένα βρεγμένο βαμβάκι. Αν το χρώμα βγαίνει δύσκολα βάλτε το βαμβάκι σε ένα ήπιο σαμπουάν με νερό.

Βήμα 6: Επαναλάβετε την διαδικασία

Επαναλάβετε τη διαδικασία για το δεύτερο φρύδι σας. Περιμένετε για το ίδιο χρονικό διάστημα όσο και για το πρώτο για να βγουν τα φρύδια σας στην ίδια απόχρωση.

Βήμα 7: Το τελικό Look

Μόλις τα φρύδια σας να στεγνώσουν μπορείτε να θαυμάσετε το νέο βλέμμα σας στον καθρέφτη! Επίσης, είστε τώρα έτοιμες να βγάλετε τα φρύδια σας για να το πάρουν το απαιτούμενο σχήμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για βαφη φρυδιων

Share.

About Author