Πως να καθαρίσετε τα ρούχα με παγιέτες, τα φτερά και τις γούνες

0

Δεν υπάρχει ντροπή στο να ζητήσετε συμβουλές σχετικά με θεωρητικά απλούς ενδυματολογικούς γρίφους. Είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με οποιαδήποτε ανησυχία αφορά τη μόδα, την ομορφιά και τη ζωή. Κάποια από τα ρούχα που φοράτε και σας κάνουν να νιώθετε πιο “φανταχτερή”, ίσως είναι και πιο δύσκολο να καθαριστούν.

Για παράδειγμα είναι πιο εύκολο να απαλλαγείτε από τη σκόνη ενός υφασμάτινου φορέματος, παρά από ένα φόρεμα με πούλιες, καθώς το πλυντήριο θα το καταστρέψει. Για να σας βοηθήσουμε να αποφύγετε μια κατάσταση όπως η παραπάνω, εδώ είναι μερικές συμβουλές για να καθαρίσετε μερικά από τα πιο δύσκολα φανταχτερά ρούχα σας.

Παγιέτες

Γεμίστε μια λεκάνη ή το νεροχύτη με χλιαρό νερό και ανακατέψτε ένα ήπιο σαπούνι πλυντηρίου μέχρι να διαλυθεί. Στη συνέχεια, προσθέστε το ρούχο με τις παγιέτες και ανακινήστε απαλά στο νερό πριν το αφήσετε να μουλιάσει για περίπου πέντε λεπτά. Αφαιρέστε από την μπανιέρα και ξεπλύνετε με κρύο νερό έως ότου φύγει όλο το σαπούνι.

Αν έχετε να κάνετε με ένα λεκέ σε ένα τμήμα του ενδύματος, μπορείτε να βάλετε ένα απαλό καθαριστικό λεκέδων στο λεκέ και να ταμπονάρετε την περιοχή πριν το βάλετε στην μπανιέρα.Σχετική εικόνα

Γούνα

Οι περισσότεροι ειδικοί στις γούνες συνιστούν να τις καθαρίζετε μία φορά το χρόνο για να τις κρατήσετε σε άριστη κατάσταση, αν θέλετε να τις φορέσετε για τα επόμενα χρόνια. Για να αφαιρέσετε λεκέδες ή οσμές, υπάρχουν μερικά σπιτικά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια.

Για να διώξετε τις οσμές, τοποθετείστε κόκκους καφέ σε ακάλυπτο δοχείο στο κάτω μέρος της, αφήστε τη μια ημέρα ή δύο, και αερίστε τη. Για την αντιμετώπιση μικρών λεκέδες, μπορείτε να αναμίξετε νερό και ξύδι και να ταμπονάρετε απαλά στο λεκέ χρησιμοποιώντας όσο δυνατόν λιγότερο μείγμα.

Αποτέλεσμα εικόνας για γουνα

Φτερά

Αν τα φτερά σας χρειάζονται πλύσιμο, να θυμάστε ότι θα πρέπει να πλένετε μόνο τα φτερά του ίδιου χρώματος μαζί. Για να γίνει αυτό, διαλύστε υγρό σαπούνι πιάτων στο νερό και ανακινήστε το ρούχο στο μείγμα.

Χειριστείτε τα φτερά όσο πιο απαλά μπορείτε, αφαιρέστε το ρούχο από το νερό και ξεπλύνετε. Για να αποφύγετε το σπάσιμο των φτερών μπορείτε να στεγνώσετε προσεκτικά και σε χαμηλή ένταση με ένα πιστολάκι.

Σχετική εικόνα

Content by AD prestige

Share.

About Author