Πως να νικήσεις την ακμή σύμφωνα με τους ειδικούς

0

Κάθε έφηβος έχει περάσει από το στάδιο της ακμής. Ξυπνάς με ένα έντονο πρήξιμο στο πρόσωπο σου και η εικόνα αυτή ίσως σε απογοητεύει.

Επειδή ακούμε συνεχώς ανθρώπους να παθαίνουν ακόμα και κατάθλιψη από την έντονη ακμή στο πρόσωπο τους τώρα με τα τρικ αυτά θα μπορέσεις να απαλλαγείς από τα σπυράκια και να νιώσεις πολύ καλύτερα!

 

#1. Τοπική κρέμα.

Αυτές οι κρέμες μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις πρωί-βράδυ. Είναι το πρώτο πράγμα που σου δίνει ο δερματολόγος για να φύγουν οι” κύστες” που έχεις στο πρόσωπο σου. Επιπλέον μειώνουν την ερυθρότητα στην περιοχή εκείνη και το αποτέλεσμα είναι άμεσο, σχεδόν από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες.

 

#2. Θεραπεία με laser

Τα Lasers με μπλε φως είναι ικανά να διώξουν ουλές αλλά και κηλίδες από το πρόσωπο σου. Είναι μία καλή μέθοδος που δεν χρειάζεται peeling και ούτε αφήνει “κοκκινίλες”.

 

#3. Χημικό peeling

Το χημικό peeling σε βοηθάει στο να φύγει το πρώτο επίπεδο του δέρματος σου και ετσι να αποφύγεις κάποια σημάδια από το πρόσωπο σου. Επιπλέον μειώνονται και οι λεπτές γραμμές χρησιμοποιώντας βέβαια  και κάποια ενυδάτωση έπειτα.

Αποτέλεσμα εικόνας για peeling

#4. Αντιβιοτικά χάπια

Αν έχεις πιο σοβαρή και έντονη ακμή οι δερματολόγοι συνιστούν χάπια. Τα χάπια που παίρνεις από το στόμα είναι αντιφλεγμονώδη και δεν σου δημιουργούν πόνο αλλά και μειώνουν τα μεγάλα σπυριά!

Share.

About Author