Πως να συνδυάσετε κοστούμι και ζώνη (pics)

0
Σε προηγούμενο μας άρθρο κάναμε μια εισαγωγή για την ζώνη και τον ρόλο της στο ανδρικό ντύσιμο. Κατ επέκταση προχωράμε και στην σύνδεση της με το κοστούμι και τι πρέπει να προσέξουμε. Σ αυτή την περίπτωση, δύο πράγματα είναι σημαντικά: Η κατηγορία και το χρώμα.!Το παρακάτω σχεδιάγραμμα θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε την κατάλληλη και στη συνέχεια το χρώμα.belt with suit and matching shoes

Ο διαχωρισμός

Ένα βασικό χαρακτηριστικό της ζώνης είναι ο διαχωρισμός σε δύο κατηγορίες, με λίγα κοινά σχέδια όπως θα δείτε και παρακάτω. Οι ζώνες που προορίζονται για το κοστούμι τείνουν να είναι πιο απλές και minimal.

Για τον λόγο αυτό είναι πολύ κομψές, με τις αντίστοιχες casual να ακολουθούν σε πιο περίτεχνα σχέδια. Οι λεπτομέρειες και το υλικό παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο και μπορούν να αλλάξουν όλο το look.

dress vs casual belts for suit

Οι περιπτώσεις

Τα παρακάτω τέσσερα παραδείγματα παρουσιάζονται βάση χρώματος και φανερώνουν μερικούς πιθανούς συνδυασμούς. Είναι ασφαλείς επιλογές και σίγουρα θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους. Όπως θα δείτε, η σύνδεση παπουτσιών και ζώνης είναι εμφανής και καθοριστική.

Με μαύρο κοστούμι

Σε πετρόλ

Η καφέ

H χρωματιστή

Share.

About Author